Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε μετά την ανάρτηση για τις ταβέρνες στους Παξούς

Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε μετά την ανάρτηση για τις ταβέρνες στους Παξούς
Η Ιωάννα Τούνη Instagram @j.touni

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο, με την ίδια κάθε ώρα να χάνει όλο και περισσότερους followers στο Instagram. 

Τεράστιο σάλο στα social media προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη, η οποία με ένα στόρι στο Instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της που δεν βρήκε ανοιχτό εστιατόριο στους Παξούς κατά τις μεσημεριανές ώρες, εν μέσω καύσωνα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer έγραψε: “Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε”.

Πράγματι, στους Παξούς η εστίαση παραμένει με κατεβασμένα ρολά τα μεσημέρια και οι εργαζόμενοι ξεκουράζονται όσο πραγματοποιούνται οι εκδρομές στους Αντιπαξούς, για να δουλέψουν μέχρι αργά το βράδυ. Παράλληλα, λαμβάνονται μέτρα στο νησί λόγω του καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Instagram

Το story της συνοδεύτηκε και από καρέ από τις εκδρομές της με σκάφος σε Παξούς και Αντίπαξους.

Instagram

Instagram

Όπως ήταν αναμενόμενο και απολύτως αιτιολογημένο, έφερε σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter. Μάλιστα, κάποιοι έκαναν γενικότερη κριτική για τους εγχώριους “influencers”, σε αντιδιαστολή με άλλους αφανείς “ήρωες” της καθημερινότητας. Οι συγκρίσεις αφορούσαν και τους ολυμπιονίκες μας.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε μεγάλη οργή στο διαδίκτυο, με την ίδια κάθε ώρα να χάνει όλο και περισσότερους followers στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μετά από την προκλητική της ανάρτηση, από 800.000 άτομα που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 786.000 και η “ελεύθερη πτώση” συνεχίζεται!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα