Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε στα social μετά τον “πόλεμο” που δέχθηκε – Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε στα social μετά τον “πόλεμο” που δέχθηκε – Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Η Ιωάννα Τούνη Instagram

Με δάκρυα στα μάτια, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Κατερίνα Καινούργιου για τη στήριξη στο πρόσωπό της.

Ξανά στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής βρέθηκε πριν μερικές ημέρες, η Ιωάννα Τούνη και η ίδια ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, απαντώντας στους επικριτές της.

Με δάκρυα στα μάτια, η εντυπωσιακή influencer ανέφερε πως για άλλη μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο, με τους δημοσιογράφους να μην την αφήνουν όπως έγραψε, να ευτυχήσει, καθώς στον βωμό των κλικς δημοσιοποιούν κάθε πτυχή της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής. Ζήτησε μάλιστα να σταματήσει όλο αυτό, καθώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να προσπαθούν να κάνουν ανθρώπους δυστυχισμένους. Τέλος, ευχαρίστησε δημόσια τόσο τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έγινε “ασπίδα” για εκείνη μέσω της εκπομπής της.

“Τώρα μπορώ να σας κάνω να σκιαχτείτε λιγάκι. Περίμενα να τελειώσει λίγο η εκπομπή της Κατερίνας γιατί δεν ήθελα να νομίζετε ότι κάνω κανένα διαφημιστικό κόλπο για να δείτε Alpha, δεν ξέρω. Ήθελα αλήθεια να ευχαριστήσω πάρα πολύ για ό,τι ειπώθηκε για μένα στην εκπομπή σήμερα, και την Κατερίνα και πάνω από όλα τον Δημήτρη που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα και μεταφέρεται το βάρος της ευθύνης μου πάνω σε αυτόν. Αντί να ακούω εγώ βρισιές, μετά τις ακούει εκείνος. Απλά αυτό, ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω δημόσια […] Τώρα αυτό το κλάμα είναι χαρμολύπη. Δεν κλαίω γιατί στεναχωριέμαι απαραίτητα. Είναι αυτό το κλάμα που λυπάσαι και χαίρεσαι μαζί. Πάντως, πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να την βρείτε πολύ με την πάρτη σας, πολλοί από εσάς και να σταματήσετε να προσπαθείτε να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους, επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι εσείς με τη δική σας ζωή. Δε ξέρω γιατί προκαλείτε τόσα πολλά προβλήματα, υπάρχει τόσο πολύ μίσος. Πραγματικά σκέφτομαι κάθε μέρα και κάνω αυτοκριτική στον εαυτό μου για το πού έχω έχω κάνει κακό και ποιόν έχω πειράξει και γιατί όλο αυτό το πράγμα συμβαίνει. Δε μπορώ να πάρω απαντήσεις, αλήθεια. Ας σταματήσει απλά όλο αυτό”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα στα instastories της έγραφε:

“Εδώ και χρόνια έχω βρεθεί τόσες φορές σε πολύ άσχημη θέση. Οι δημοσιογράφοι δεν με αφήνουν να ευτυχήσω με τίποτα, γιατί ζουν για να δημοσιοποιούν το οτιδήποτε τους δίνει κλικαρίσματα χωρίς να αναλογιστούν το αντίκτυπο που έχει όλο αυτό στον άνθρωπο που εκθέτουν! Πουλάω. Και αυτό φαίνεται τους δίνει το δικαίωμα να δημοσιοποιούν παρά τη θέλησή μου οτιδήποτε.. από τη σχέση μου, που μπορεί να θέλω να κρύψω, μέχρι την εφορία μου, το πόσο αγόρασα το σπίτι μου ή και βίντεο ερωτικού περιεχομένου που διέρρευσε ο πρώην μου! Όλα για τα κλικς!

Ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη για όσες φορές μπορεί να φαίνομαι κάπως επιθετική όταν συναντάω δημοσιογράφους… Απλά μου συμβαίνει τόσες φορές να μην με σέβονται… να ρωτάνε άσχημα πράγματα, να κόβουν και να ράβουν όπως θέλουν τα λόγια μου για να γίνει πιο ‘εμπορική’ η συζήτηση. Να δημιουργούν και να προάγουν ίντριγκες με τίτλους που παραποιούν το πραγματικό νόημα…Έχω αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι αλήθεια! Η κακία του κόσμου έχει αλλοιώσει το πολύ καλό παιδί που ήμουν! Πλέον είμαι επιφυλακτική, αμυντική, καχύποπτη… Έχω περάσει τα πάντα! Αυτό δεν είναι βέβαια δικαιολογία για εμένα. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω κι άλλο με τον εαυτό μου και να το ξεπεράσω! Αλλά σας παρακαλώ να δουλέψετε και εσείς με τον δικό σας εαυτό! Ώστε να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος…

Απλά καταπιέζω τόσα πολλά μέσα μου και βλέποντας σήμερα όλη μέρα το αγόρι μου να μιλάει έτσι για μένα δημόσια μου βγήκε το παράπονο. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον Δημήτρη εκεί έξω. Η σκέψη αυτή με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω ό,τι και αν γίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα λαμβάνει από ψεύτικα προφίλ μηνύματα για το πόσο π****να είμαι, πολλά από αυτά συνοδεύονται με το περιβόητο ‘ροζ’ βίντεο (που για μένα είναι βιασμός ψυχολογικός και συναισθηματικός και σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα τσόντα, όπως θέλετε να λέτε μερικοί). Και δεν τον νοιάζει καθόλου, τόσο με αγαπάει και τόσο πολύ ξέρει το ποιόν του ανθρώπου που έχει δίπλα του. Απλά φτάνει. Ασχοληθείτε με τη δική σας ζωή. Αυτά… Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας συνεχίσουμε όμορφα τη μέρα μας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version