Ιωάννης Αθανασόπουλος: Θέλουμε έναν "Γιάννο" δίπλα μας για να αισθανόμαστε ανώτεροι

Ιωάννης Αθανασόπουλος
Ιωάννης Αθανασόπουλος GLOMEX

Ο αγαπητός "Γιάννος" από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του, για τη σειρά, αλλά και για το bullying που δεχόταν ο ίδιος από τους συμμαθητές του στο παρελθόν.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο ηθοποιός που έχει λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό για τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", βρέθηκε καλεσμένος στο "The 2Night Show" και μίλησε για τον Γιάννο, αλλά και τις απαιτήσεις του ρόλου.

Επίσης, συζητάει για τον εκφοβισμό (bullying) που δεχόταν από τους συμμαθητές του όταν ζύγιζε πολλά κιλά ενώ, μοιράζεται τα πολλά μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά από παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Όσον αφορά στην καριέρα του και την οντισιόν που προέκυψε για την σειρά, ο Ιωάννης δήλωσε πως ήταν σε μια περίεργη φάση της ζωής του και σκεφτόταν να παρατήσει το θέατρο. Τελικά, όμως, βρέθηκαν στον δρόμο του οι "Άγριες Μέλισσες".

Είπε χαρακτηριστικά:

"Είχε ανακοινωθεί μια οντισιόν τον Απρίλιο, εγώ ήμουν σε μια περίεργη φάση της ζωής μου, αν θα συνεχίσω ή όχι, αν θα ασχοληθώ με το θέατρο ξανά ή τα παρατάω όλα και κάνω αυτό που έχω σπουδάσει. Εγώ επειδή δουλεύω από το 2009, από το πρώτο έτος της δραματικής σχολής, κάτι μου έλειπε στη ζωή μου, ήθελα να κάνω κάτι άλλο, αλλά δεν ερχόταν. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική, είχα και οικονομικό θέμα".

Ο αγαπητός ηθοποιός δήλωσε, μάλιστα, πως θα ξαναδούμε τον "Γιάννο" στα επόμενα επεισόδια, καθώς θα εμφανίζεται είτε σαν πνεύμα, είτε σε σκηνές του παρελθόντος, για να δικαιολογηθούν πράγματα του παρόντος, ενώ μίλησε για τον χαρακτήρα του "Γιάννου" λέγοντας:

"Είναι αγνός, είναι αληθινός, είναι ψυχούλα. Όλοι εν δυνάμει είμαστε ένας "Γιάννος" και έχουμε υποβαθμίσει ή υποτιμήσει έναν "Γιάννο". Θεωρώ σιγά σιγά, όσο περνάει ο καιρός, ότι θέλουμε έναν "Γιάννο" δίπλα μας, για να αισθανόμαστε ανώτεροι, που αυτό είναι πολύ άσχημο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγριες Μέλισσες: Το News 24/7 στα γυρίσματα της κορυφαίας σειράς - Εικόνες που "παγώνουν" τον χρόνο

Άγριες Μέλισσες: Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μιλά για τον Γιάννο που αγαπήσαμε

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η απίστευτη σύμπτωση στο κάστινγκ για τις "Άγριες Μέλισσες"

Άγριες Μέλισσες: Βίντεο drone από το σκηνικό - αριστούργημα της σειράς που έχει καθηλώσει

SHARE: