Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έξαλλη με την ερώτηση για τη Βίκυ Καγιά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έξαλλη με την ερώτηση για τη Βίκυ Καγιά
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου instagram @ismini_mini

Η οργισμένη απάντηση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, σε ερώτηση σχετικά με τη Βίκυ Καγιά.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκδήλωση της Panik Records για τα 10 χρόνια δημιουργίας της εταιρείας, όπου μίλησε για την απόφασή της να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά και για την εμπειρία της στο GNTM.

Το μοντέλο ερωτήθηκε για τη σύγκριση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τη Βίκυ Καγιά, τονίζοντας πως τη σύγκριση δεν την έχει δημιουργήσει ο κόσμος, αλλά τα κανάλια.

“Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μου πουν κάτι όμορφο, χαίρονται με την παρουσία μου. Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, από εσάς τους ίδιους, γιατί γενικότερα δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει ‘ξέρεις κάτι εγώ προτιμώ εκείνη’, μου λένε ότι χαίρονται για την παρουσία μου”, είπε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ενώ σχετικά με την επιστροφή της στην Ελλάδα για το Greece’s Next Top Model, η ίδια υποστήριξε: “Δεν μετάνιωσα που ήρθα στην Ελλάδα…. Είμαι εδώ πέρα γιατί θέλω να είμαι. Το εξωτερικό είναι εκεί, το σπίτι μου το έχω εκεί, κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω, έχω τις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει που είμαι πίσω εδώ, είμαι στη χώρα μου, στην οικογένειά μου, είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχει γίνει συζήτηση, δεν έχουμε κάνει καν το live μας. Όταν τελειώσουμε θα πάει η κουβέντα προς όλους. Θα ήθελα να είμαι, έχουμε κάνει ωραία παρέα και περνάμε όμορφα”.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου:

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα