Måneskin: Οργή για το live στη Ρώμη – Η αδιαφορία για την covid, το “f*ck Putin” και η παρουσία Τζολί

Måneskin: Οργή για το live στη Ρώμη – Η αδιαφορία για την covid, το “f*ck Putin” και η παρουσία Τζολί
Οι Måneskin Instagram @maneskinofficial

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η συναυλία των Måneskin στην Ρώμη, εν μέσω ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων στην Ιταλία. Το μήνυμα στον Πούτιν και η παρουσία της Αντζελίνα Τζολί.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε για την εμφάνιση των Måneskin σε συναυλία στη Ρώμη. Πάνω από 70.000 θεατές παρακολούθησαν το live του συγκροτήματος στην ιταλική πρωτεύουσα, με ελάχιστους να επιλέγουν να προστατευτούν από το ενδεχόμενο μόλυνσης από τον κορονοϊό.

Πολλοί ειδικοί, τις προηγούμενες ημέρες είχαν ζητήσει την αναβολή της συναυλίας, για να αποφευχθεί διασπορά της covid-19. Ο δήμος της Ρώμης, ωστόσο, αποφάσισε ότι η συναυλία θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί κανονικά, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.

Ο υφυπουργός υγείας της Ιταλίας, Πάολο Σιλέρι, υπογράμμισε ότι «αν ήταν νέος, θα πήγαινε να δει τους Måneskin, αλλά φορώντας μάσκα».

Τα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, σε συνδέσεις τους με το Circo Massimo, έδειξαν, τελικά, ότι η συντριπτική πλειονότητα των θεατών βρέθηκε στο live του ροκ- ποπ συγκροτήματος χωρίς να έχει λάβει κανένα μέτρο προστασίας: ούτε χρήση μάσκας, ούτε τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.

«Έχουμε μάσκα, αλλά δεν την φοράμε διότι κάνει ζέστη και δεν βολεύει», ήταν μια από τις συχνότερες απαντήσεις στην ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την ανάγκη «θωράκισης» κατά της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων.

Τη συναυλία παρακολούθησε και η Αντζελίνα Τζολί με την κόρης της. Σημειώνεται ότι η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Ιταλία για γυρίσματα ταινίας.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν έλειψε και το πολιτικό πρόσημο, με τον frontman του συγκροτήματος, Damiano David να στέλνει το… μήνυμά του στον Πούτιν.

Måneskin: Το “f*uck Putin” του Damiano David

Måneskin: Εικόνες από το live τους στη Ρώμη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα