Jennifer Coolidge: Η “μαμά του Στίφλερ” κάνει ντεμπούτο στο TikTok με Jennifer Lopez

Jennifer Coolidge: Η “μαμά του Στίφλερ” κάνει ντεμπούτο στο TikTok με Jennifer Lopez
TikTok

Η Jennifer Coolidge έγινε viral στο TikTok αφού μοιράστηκε το πρώτο της βίντεο, την Πέμπτη, με λίγη βοήθεια από την Jennifer Lopez.

Η Jennifer Coolidge απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της, μετά από την πρώτη της ανάρτηση στην πλατφόρμα του TikTok, η οποία έγινε viral.

Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδαίτερα μέσα από την σειρά ταινιών American pie, ανήρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok, την Παρασκευή, στο οποίο ακούγεται να απαγγέλει την γνωστή επιτυχία της Jennifer Lopez, “Jenny from the Block”.

“Γεια, αυτό είναι το πρώτο μου TikTok και προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι ωραίο να κάνω“, λέει η Coolidge, ενώ στέκεται μπροστά σε μια πράσινη οθόνη, φορώντας ένα βραδινό φόρεμα.

“Νομίζω ότι θα πω απλώς ένα ποίημα που μου αρέσει”, λέει στην συνέχεια η ίδια και απαγγέλει έναν στίχο από το τραγούδι της Jennifer Lopez.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται η Jennifer Lopez και ακούγεται να λέει “Μου αρέσει αυτό”, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι της. “Μου αρέσει πολύ αυτό”, επαναλαμβάνει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα