Jennifer Lopez: Έπεσε “μαύρο” στο Instagram της – Γιατί έσβησε όλες τις αναρτήσεις της

Jennifer Lopez: Έπεσε “μαύρο” στο Instagram της – Γιατί έσβησε όλες τις αναρτήσεις της
Τζένιφερ Λόπεζ Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες και τα βίντεο της Jennifer Lopez από το Instagram της. Ποια ήταν η τελευταία ανάρτησή της στο TikTok. Οι εικασίες για το τι συνέβη.

Μυστήριο επικρατεί με τον προσωπικό λογαριασμό της Jennifer Lopez στο Instagram, καθώς ξαφνικά έπεσε “μαύρο” και εξαφανίστηκαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε αναρτήσει μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο προφίλ της Λατίνας σούπερ σταρ, φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί όλες οι αναρτήσεις και είναι παντελώς άδειο.

Την ίδια στιγμή, η φωτογραφία-προφίλ της στο άνω αριστερό μέρος, δεν απεικονίζει την ίδια, αλλά ένα μαύρο φόντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει 226 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η τελευταία ανάρτηση της Jennifer Lopez

Παρόλα αυτά, τα προφίλ της Jennifer Lopez στα υπόλοιπα social media (Facebook, Twitter, Tik Tok) παραμένουν στην κανονική τους μορφή.

Και στις τέσσερις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η Lopez μετρά κοντά στους 347 εκατομμύρια followers, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από το Instagram της.

Πάντως, λίγες ώρες πριν από το “μαύρο” στο Instagram της, η διάσημη σταρ είχε δημοσιεύσει στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Ben Affleck.

Μήπως είναι διαφημιστικό τρικ;

Η “εξαφάνιση” προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών της και αμέσως ξεκίνησαν οι εικασίες στο Twitter για το τι έχει συμβεί, αν και ενδεχομένως να πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, λόγω του επερχόμενου άλμπουμ της.

Την ίδια κίνηση με το πάγωμα του Instagram είχε κάνει και η Beyonce για το 7ο μουσικό άλμπουμ της, ενώ σύμφωνα με το Variety το συνηθίζουν πολλοί καλλιτέχνες πριν από μεγάλες ανακοινώσεις.

Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ της 53χρονης σταρ, το “A.K.A.”, κυκλοφόρησε το 2014 και τον Δεκέμβριο του 2022 αναμένεται η νέα της δουλειά.

Μιλώντας στην αμερικανική Vogue – ήταν στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου – η Λόπεζ μίλησε για το επόμενο, ένατο, άλμπουμ της, περιγράφοντάς το ως “την αποκορύφωση του ποια είμαι, ως άνθρωπος και καλλιτέχνιδα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα