Johnny Depp: Μετά τη νίκη στη δίκη έκανε σχέση με τη δικηγόρο του Joelle Rich

Johnny Depp: Μετά τη νίκη στη δίκη έκανε σχέση με τη δικηγόρο του Joelle Rich
Η Joelle Rich εκπροσώπησε τον Johnny Depp AP

Η Joelle Rich εκπροσώπησε τον Johnny Depp στην δικαστική διαμάχη με την εφημερίδα "The Sun" το 2018 και φαίνεται πως οι δυο τους βρίσκονται έκτοτε σε σχέση.

Μια νέα ιστορία αγάπης έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού στα αμερικανικά ταμπλόιντ. Ο Johnny Depp, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της πολύκροτης δίκης του κατά της Amber Heard, φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τη δικηγόρο που τον εκπροσώπησε το 2018 στη δικαστική διαμάχη με τη “The Sun”.

Η Joelle Rich εκπροσώπησε τον Johnny Depp AP

Ο ηθοποιός και η Joelle Rich έχουν “πρωτοφανή χημεία” όπως αναφέρουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον στο US MAGAZINE. “Είναι σοβαρό. Έχουν κάτι ουσιαστικό” συμπληρώνουν.

Μπορεί η καταξιωμένη δικηγόρος να μην ήταν μέρος της νομικής ομάδας που ανέλαβε την υπεράσπισή του 59χρονου Depp κατά της Amber Heard, όμως βρισκόταν στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της. “Δεν υπήρξε υποχρεωμένη να βρίσκεται εκεί. Ήταν προσωπικό”.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, η Rich ήταν παντρεμένη όταν γνωρίστηκε με τον Depp, ωστόσο τώρα βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου από τον σύζυγό της. Παράλληλα, είναι μητέρα δύο παιδιών.

Εν μέσω της δίκης κατά της Amber Heard, είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως ο Depp είχε αναπτύξει πιο προσωπικές σχέσεις με μια άλλη δικηγόρο, την Camille Vasquez. Η 38χρονη είχε καταφερθεί εναντίον των δημοσιευμάτων, κάνοντας λόγο για “σεξισμό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα