Κατερίνα Διδασκάλου – Άγριες Μέλισσες: “Σιγά τις ερωτικές σκηνές, τις γυρνάμε χαλαρά”

Κατερίνα Διδασκάλου – Άγριες Μέλισσες: “Σιγά τις ερωτικές σκηνές, τις γυρνάμε χαλαρά”
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Η Κατερίνα Διδασκάλου ή αλλιώς η Μυρσίνη από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για τις ερωτικές σκηνές της με τον Γιάννη Στάνκογλου και για τις εξελίξεις στην σειρά.

Η κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες” έχει καθηλώσει το κοινό και το κρατά σε μια διαρκή αγωνία με τις συνεχείς εξελίξεις και τις ανατροπές της, ενώ οι πρωταγωνιστές της σειράς δηλώνουν, σε κάθε συνέντευξή τους, πολύ ευχαριστημένοι με την ποιότητα της παραγωγής και με την τεράστια αποδοχή του κόσμου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται την Μυρσίνη στις “Άγριες Μέλισσες” παραχώρησε συνέντευξη στη “Real Life” και μίλησε για τον ρόλο της, για την μεγάλη αγάπη που λαμβάνουν όλοι από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και για τις ερωτικές σκηνές της με τον Γιάννη Στάνκογλου (Θωμάς Κυπραίος), που κάθε φορά ανεβάζουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Σχετικά με τις “καυτές” σκηνές, που έχουν κάνει το κοινό να “παραμιλά”, η τηλεοπτική Μυρσίνη είπε:

“Σιγά τις ερωτικές σκηνές, καλέ! Σκηνές πάθους ενός παράνομου ζευγαριού… Με τον Γιάννη έχουμε κάνει και θέατρο και τηλεόραση μαζί. Είναι εξαιρετικός συνάδελφος και υπέροχο πλάσμα… Χαλαρά γυρνάμε τις σκηνές αυτές, δεν είναι καν προκλητικές, μιας και παίζεται συγκεκριμένη ώρα η σειρά. Το πάθος, όμως, κερδίζει, όπως και στην ίδια τη ζωή. Τι είναι η ζωή χωρίς πάθος;”

Όσον αφορά στο τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωσε:

“Μεγάλες βόμβες! Αλλά δεν πρέπει να προδώσουμε κάτι, γιατί θα χαλάσει το σασπένς. Σε πληροφορώ πως κι εγώ δεν θέλω να μαθαίνω τα πολύ μετά, παρά μόνο όσα έρχονται, για να έχω κι εγώ την έκπληξη που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ελάχιστα πράγματα μαθαίνω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα