Κατερίνα Στικούδη: “Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για θέατρο”

Κατερίνα Στικούδη: “Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για θέατρο”
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τις προτάσεις που τις έχουν γίνει για να συμμετέχει σε θέατρο και αποκάλυψε ότι τη σκέφτηκαν άνθρωποι, μετά την επιτυχία της στο Your Face Sounds Familiar, που δεν την είχαν στο μυαλό τους πριν.

Η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, που εντυπωσίασε πολλούς φέτος με τις φωνητικές της ικανότητες μέσα από το show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar και που κατάφερε να βγει δεύτερη στον μεγάλο τελικό, μίλησε στο “Πρωινό” για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, για τα νέα πράγματα που θέλει να δοκιμάσει και για την πορεία της από ‘δω και πέρα.

“Κάποιος που δεν έχει παρακολουθήσει τα πάντα, βλέπει κάτι διαφορετικό. Μέσα από το YFSF μου δόθηκε η ευκαιρία να με ακούσουν αυτοί που δεν με ήξεραν, όχι μόνο να με δουν. Όταν κάποιος δουλεύει, οποιοδήποτε κι αν είναι το αντικείμενό του, και ασχολείται και προσπαθεί, θα ανταμειφθεί κάποια στιγμή. Θέλει απλά υπομονή”.

Μάλιστα, ανέφερε πως της έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για να συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες την τιμούν, ενώ είπε για τα διαφορετικά μουσικά είδη που δοκίμασε στο παιχνίδι:

“Όταν ήμουν 23 -25 χρονών ήθελα να κάνω pop. Τώρα θέλω να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. Θέλω να εξελίσσομαι. Δούλεψα πάρα πολύ και θα συνεχίσω, στη δουλειά αυτή δεν υπάρχει τέλμα. Θέλω να πειραματιστώ σε άλλα είδη, θα δοκιμάσουμε και άλλους ήχους ομαλά, αλλά χωρίς να χάσω την ταυτότητά μου”.

Η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε, μάλιστα, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα, όταν την είχαν ρωτήσει σε συνέντευξή της: “Θα σε ενοχλούσε περισσότερο να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή θα σε ενοχλούσε εάν ο σύντροφός σου σε απατούσε με την Κατερίνα Στικούδη;”.

Η Στικούδη απάντησε στη Φαίη Σκορδά:

“Κοίτα… βερούλα, καλά περνάμε πάμε παρακάτω! Γελάω δεν ξέρω τι να απαντήσω… είναι πάρα πολύ αστείο! Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή, απλά αυτό που έχω πει πολλές φορές, δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι φίλοι. Με κάποιους ταιριάζουμε περισσότερο με κάποιους λιγότερο! Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για εμένα δεν έχω κανένα πρόβλημα…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα