Κλέλια Ρένεση: Οι διακοπές στη Ζάκυνθο και η δημόσια καταγγελία

Κλέλια Ρένεση: Οι διακοπές στη Ζάκυνθο και η δημόσια καταγγελία
Κλέλια Ρένεση NDP PHOTO AGENCY

Στη Ζάκυνθο με την κορούλα της βρίσκεται η Κλέλια Ρένεση. Η επίσκεψή της σε πάρκο με ζώα και η καταγγελία της προς το κράτος, που δεν βοηθά αξιόλογες πρωτοβουλίες.

Η αγαπημένη ηθοποιός Κλέλια Ρένεση βρίσκεται για διακοπές στη γενέτειρά της την Ζάκυνθο, μαζί με την κορούλα της. Μαμά και κόρη περνούν όμορφες στιγμές στο νησί του Ιουνίου, ενώ μια πρόσφατη επίσκεψή τους σε πάρκο με ζώα έγινε η αφορμή για να εκφράσει τις απόψεις της επί του θέματος η γνωστή ηθοποιός. 

Η πρωταγωνίστρια του “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” έκανε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενη στη γενικότερη αντίθεσή της σε τέτοιου είδους χώρους και στην έκπληξή της, όταν επισκέφθηκε αντίστοιχο πάρκο στη Ζάκυνθο.

Η Κλέλια Ρένεση έδωσε τα συγχαρητήρια στο εν λόγω πάρκο, καθώς, όπως ανέφερε, πρόκειται για έναν χώρο που φτιάχτηκε με μεράκι και χωρίς βοήθεια, ενώ κατήγγειλε παράλληλα, το γεγονός πως το κράτος δεν βοηθά και δεν στηρίζει τέτοιες πολύτιμες πρωτοβουλίες, παρά μόνο τα πολυξενοδοχεία.

Στην ανάρτησή της, μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες μαζί με την κόρη της από την επίσκεψή τους. 

Aναλυτικά την ανάρτησή της:

“Πολύ σπάνια επισκέπτομαι πάρκα που εκθέτουν ζώα, γιατί πάντα θλίβομαι και θυμώνω για την εκμετάλλευση κ τις συνθήκες φιλοξενίας των ζώων – εκθεμάτων. Άκουσα πολύ καλά λόγια για το Askos Stone Park Zakynthos και είπα να δοκιμάσω κάτι που είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξαναέκανα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, χάρηκα αφάνταστα που στο χωριό μου, στην γειτονιά μου συγκεκριμένα, υπάρχει ένα τέτοιο πάρκο με τόσο σεβασμό προς το περιβάλλον κ τα ζώα, με τόση αγάπη φτιαγμένο κ τόσο μεράκι. Ατελείωτα στρέμματα με κάθε λογής χλωρίδα, τοπική κ γκεστ σταρ, πανέμορφα ελάφια να βόσκουν ανέμελα χωρίς περιορισμούς σε όλη την έκταση, χωρίς κανένας να τα εξαναγκάζει να σταθούν κάπου, χωρίς κλουβιά, χωρίς πρέπει, χωρίς να τους φέρονται σαν να ναι σε τσίρκο. 

Πανέμορφα πόνυ, γελάδια, κατσίκια κ πρόβατα κάποιας ποικιλίας που μου διαφεύγει, επίσης λεύτερα κ ξένοιαστα, χελώνες, ρακούν, παγόνια πανέμορφα, κότες, κοκόρια, γαλόπουλα, κουνέλια κτλ.. όλα σαν συμμορία στο σωστό σημείο. Όλα καμωμένα με πολύ μεράκι. Και χωρίς ΚΑΜΙΑ δημόσια επιδότηση ή βοήθεια. Αυτές πάνε σούμπιτες στα πολυξενοδοχεία που μαστίζουν το νησί κ καταστρέφουν όλες τις ακτές κ το γεωφυσικό του κάλλος. Κ στο πάρκο που αναδεικνύει όλη αυτήν την ομορφιά του τόπου, τίποτα. 

Είναι να μην τους βγάζεις το καπέλο;! Μόνοι τους τα κατάφεραν, μόνοι τους παλεύουν. Λυπηρά όλα αυτά, αλλά την απουσία της δημόσιας μέριμνας την γνωρίζουμε καλά. Αυτό που δεν γνώριζα, ήταν που έχανα τόσο καιρό το πρωινό καφεδάκι μου μαζί με τα ελαφάκια. Κ την ωραιότερη μαρμελάδα δαμάσκηνο. 

ΥΣ: Η Κοραλίτσα δεν σταμάτησε να τσιρίζει από χαρά με τα ρακούν…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version