Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία ένα μήνα μετά το χειρουργείο και η επόμενη επέμβαση

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία ένα μήνα μετά το χειρουργείο και η επόμενη επέμβαση
Κωνσταντίνος Αγγελίδης PAPADAKIS PRESS

Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη για την λειτουργική του αποκατάσταση 3 χρόνια μετά το τροχαίο. Το μήνυμα της συζύγου του. Το επόμενο χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί.

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος δίνει σκληρή μάχη εδώ και περίπου 3 χρόνια, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Δεκέμβριο του 2017.

Όλο αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής παλεύει για την λειτουργική του αποκατάσταση, έχοντας στο πλευρό του διαρκώς την σύζυγό του, αλλά και τον μικρό γιο τους, που στέκονται σαν βράχος δίπλα του με δύναμη και κουράγιο.

Η Εβελίνα Βαρσάμη, που αναρτά συχνά φωτογραφίες του συζύγου της στα social media και πληροφορίες για την πρόοδο και την κατάσταση της υγείας του, ανέβασε πρόσφατα ένα ακόμη καρέ από την φυσιοθεραπεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, εκφράζοντας και τις ευχές της για “Καλή Ανάσταση”.

“Φυσικοθεραπεία!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!!”, έγραψε η Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον σύζυγό της.

Στις αρχές Απριλίου, ο γνωστός παρουσιαστής υποβλήθηκε σε ένα κρίσιμο χειρουργείο, από το οποίο βγήκε για ακόμα μια φορά νικητής.

Η Εβελίνα Βαρσάμη είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή “Σου Κου Family”, αναφέροντας πως το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο και πως πρόκειται να υποβληθεί σε ένα ακόμη στα μάτια τον ερχόμενο Ιούνιο.

Έχουμε βέβαια πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία έχουν πάει πολύ καλά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει. Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο που θα γίνει στα μάτια του τον Ιούνιο. Δεν είναι τόσο σοβαρό, γιατί δεν είναι κεφάλι. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό”, είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα