Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συνάντησε το γιο του μετά από ένα χρόνο

Την πρώτη συνάντηση με το γιο του είχε ο Κων/ος Αγγελίδης
Την πρώτη συνάντηση με το γιο του είχε ο Κων/ος Αγγελίδης F/B ΕΒΕΛΙΝΑ ΒΑΡΣΑΜΗ

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο αποκατάστασης, όπου ο πρώην παρουσιαστής δέχθηκε μια ευχάριστη έκπληξη σχεδόν ένα χρόνο από το μοιραίο ατύχημά του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να δίνει μια μεγάλη μάχη, πλέον από κέντρο αποκατάστασης, σχεδόν ένα χρόνο μετά το τροχαίοι που άλλαξε τη ζωή του. Στις 26 Δεκεμβρίου είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τον αγαπημένο του γιο, ενώ σήμερα γιόρτασε τα 45α γενέθλιά του συντροφιά με αγαπημένα του πρόσωπα.

Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη που μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την συγκινητική συνάντηση πατέρα - γιου αλλά και όσα έχει βιώσει τους τελευταίους μήνες. "Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος που κουβαλούσα μέσα μου για το πως θα το πάρει ο Αλέξανδρος. Ευτυχώς όλα κύλησαν τέλεια", είπε αναφορικά με τη συνάντηση.

"Όλον αυτό το χρόνο μιλούσα στον Αλέξανδρο για το πως είναι ο μπαμπάς, τι μπορεί να κάνει, τι δεν μπορεί να κάνει. Του έδειχνα φωτογραφίες, βιντεάκια. Είχε εικόνα του, απλά δεν τον είχε δει και έπρεπε να κανονίσουμε αυτή τη συνάντηση. Μίλησα με τις ψυχολόγους και μου είπαν πως να διαχειριστούμε την κατάσταση. Διοργανώσαμε ένα φοβερό πάρτι, είχαμε μπαλόνια, μουσική. Είχε τέτοια αγωνία και λαχτάρα και ήταν τόσο πολύ χαρούμενος που εμένα μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου. Στην εικόνα αυτή έλεγα θα καταρρεύσω, αλλά μου έδωσε τόση δύναμη ο μικρός, που όλα πήγαν περίφημα", συνέχισε.

Όπως υπογράμμισε, "Ο Κωνσταντίνος όταν τον είδε να βγαίνει από το ασανσέρ χαμογέλασε διάπλατα. Το χαμόγελο του δεν θα το ξεχάσω. Αυτή την εικόνα δε θα την ξεχάσω. Έτρεξε ο Αλέξανδρος, έπεσε πάνω του, τον αγκάλιαζε, τον φίλαγε, του έλεγε μπαμπά μου σε αγαπώ πάρα πολύ. Προσπαθούσε και ο Κωνσταντίνος να τον χαϊδέψει. Μετά αφού έγινε η πρώτη επαφή με τα χέρια, για ένα λεπτό κοιταζόντουσαν στα μάτια".

Από τη συνάντηση του Κ. Αγγελίδη με το γιο του
Από τη συνάντηση του Κ. Αγγελίδη με το γιο του F/B ΕΒΕΛΙΝΑ ΒΑΡΣΑΜΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Τι δείχνει η πραγματογνωμοσύνη για το τροχαίο του Αγγελίδη

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου Αγγελίδη για την έξοδό του από την εντατική

Αγγελίδης: Συγκινεί η πρώτη φωτογραφία του από το νοσοκομείο

SHARE: