Κόντρα Ανδρέα – Ηρακλή μετά το GNTM 3 – “Μπήκε για τα λεφτά”

Κόντρα Ανδρέα – Ηρακλή μετά το GNTM 3 – “Μπήκε για τα λεφτά”
Ανδρέας Αθανασόπουλος-Ηρακλης Τσουζίνοφ Star tv

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος δήλωσε πως ο Ηρακλής Τσουζίνοφ μπήκε για τα λεφτά στο GNTM 3. Τι του απάντησε ο νικητής του ριάλιτι.

Μια κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ηρακλή Τσουζίνοφ και και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο που συμμετείχαν στο GNTM 3 και έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό που ανέδειξε τον πρώτο ως νικητή.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ανδρέας “κατηγόρησε” τον νικητή του GNTM 3, τον Ηρακλή, πως μπήκε στο ριάλιτι μοντέλων του Star για το χρηματικό έπαθλο και όχι για την καριέρα στο μόντελινγκ, σε αντίθεση με τον ίδιο.

“Ο Ηρακλής σε όλο το παιχνίδι μαζί με την Παρασκευή μάς λέγανε πόσο ανάγκη έχουν τα λεφτά. Εγώ πήγα για το μόντελινγκ, ο Ηρακλής δεν νομίζω ότι πήγε για το μόντελινγκ“, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στις δηλώσεις του Ανδρέα, ο Ηρακλής είπε σχετικά:

“Νομίζω η φάση του μόντελινγκ απαιτεί και λίγο χρήμα, άμα θες να κάνεις κάτι καλά και άμα είσαι καλός, δεν θα το κάνεις τζάμπα. Ο καθένας έχει τους στόχους του. Εγώ προσωπικά θέλω να δουλέψω, να κάνει αυτό που μ’ αρέσει και να μπορώ να ταΐσω και την οικογένειά μου με αυτό”.

“Ο Ανδρέας παίζει να πειράχτηκε από το γεγονός ότι δεν κέρδισε κάτι που ήθελε. Έτυχε να μην ανταμειφθεί και μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι δεν έχει κερδίσει κι αυτό να τον έχει πειράξει λίγο”, πρόσθεσε ο νικητής του GNTM 3.

Μετά την απάντηση του Ηρακλή, ο Ανδρέας επέμεινε στην άποψή του, λέγοντας:

“Στηρίζω την άποψή μου, γιατί έχω κάνει προσωπικές συζητήσεις με τον Ηρακλή και ήταν αυτό που μου είχε πει. Ο Ηρακλής έκανε τρία χρόνια μόντελινγκ και μου έλεγε ότι ποτέ δεν το έχει κυνηγήσει όσο θα έπρεπε. Είχαμε συζητήσει ότι είχαμε διαφορετικούς στόχους. Από ‘κει και πέρα αν είμαι λάθος, μόνο ο χρόνος θα το δείξει”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα