Lady Gaga: Σε καραντίνα με τον σύντροφό της λόγω κορονοϊού

Lady Gaga: Σε καραντίνα με τον σύντροφό της λόγω κορονοϊού
Lady Gaga και Michael Polansky Instagram / @ladygaga

Σε οικειοθελή καραντίνα μαζί με τον με τον Michael Polansky βρίσκεται η Lady Gaga. Το τρυφερό καρέ στο Instagram της εν μέσω κορονοϊού.

Σε κατ’ οίκον καραντίνα έχει μπει εδώ και μια εβδομάδα η δημοφιλής τραγουδίστρια Lady Gaga μαζί με τον σύντροφό της, Michael Polansky, λόγω κορονοϊού.

Η διάσημη star αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική που εγκλεισμού στο σπίτι, όπως και ο περισσότερος κόσμος στον πλανήτη, ώστε να προστευτεί η ίδια αλλά και να προστατεύσει τους γύρω της, από τη μετάδοση του Covid-19.

Ωστόσο, η Lady Gaga δεν είναι μόνη της, αφού βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τον αγαπημένο της και, έτσι, περνούν μαζί αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ενώ η ίδια μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Michael Polansky στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Ημέρα 6 της οικειοθελής καραντίνας! Είμαστε δυνατοί, παίζουμε video games και χαρτιά και προσέχουμε τους εαυτούς μας! Σημαντική υπενθύμιση: να κρατάτε το μυαλό σας χωρίς στρες και το σώμα σας να κινείται! Να είστε καλοί και προσπαθήστε να μην το μεταδώσετε στην περίπτωση που το έχετε! Είναι καλό και υπέροχο να μένουμε σπίτι μας, εάν μπορούμε! Τι καλή πράξη για τον κόσμο”, έγραψε στη λεζάντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα