Λένα Ζευγαρά: Αντιδράσεις για τα 26.000 ευρώ που θα λάβει για τη συναυλία της στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Λένα Ζευγαρά: Αντιδράσεις για τα 26.000 ευρώ που θα λάβει για τη συναυλία της στο Καρναβάλι της Ξάνθης
Λένα Ζευγαρά Instagram / @lena_zevgara

Αντιδράσεις προκαλούν οι δαπάνες του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για τη διοργάνωση του φετινού Καρναβαλιού. Η αμοιβή της Λένας Ζευγαρά.

Ένα έγγραφο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που φανερώνει την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά για την εμφάνισή της στην έναρξη του Καρναβαλιού της Ξάνθης.

Η έναρξη έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα, Παρασκευή και η Λένα Ζευγαρά αναμένεται να τραγουδήσει στην κεντρική πλατεία.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” και αναφέρει ότι η τραγουδίστρια θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή 26.040 ευρώ.

Ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο έγγραφο από τον Γιώργο Λιάγκα.

“Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης” είπε, ενώ για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι καθώς αυτά τα κανονίζει ο μάνατζέρ της.

Aκολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα