Λεωνίδας Κακούρης: Το τροχαίο, η Ρωσίδα χορεύτρια και η ζωή του Δούκα από τις Άγριες Μέλισσες

Λεωνίδας Κακούρης: Το τροχαίο, η Ρωσίδα χορεύτρια και η ζωή του Δούκα από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για την επαγγελματική του επιτυχία που γνωρίζει η σειρά "Άγριες Μέλισσες" και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του επιτυχία που γνωρίζει φέτος μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες», στην οποία υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο: Όπως αποκάλυψε, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τη μέρα που ο ίδιος πέρασε στο Πανεπιστήμιο.«Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός. Ήμουν 18 χρονών. Ήταν σε ηλικία 47 ετών ο πατέρας μου. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής. Έφυγα πετώντας μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να του πως ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Έτσι είναι η ζωή, περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε…».

Μίλησε και για τον πρώτο του γάμο και τη σχέση με το παιδί της τότε συζύγου του που αισθάνεται δικό του παιδί. «Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης και πρόσθεσε: «Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος».

«Έχω να τον δω αρκετά χρόνια τον Δημήτρη γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή» παραδέχθηκε. «Υπάρχει πάντα η πρόθεση και η διάθεση αλλά έχω να τον δω αρκετά χρόνια. Ούτε με τη μαμά του έχουμε επαφή».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τότε την πρωτοβουλία και να απευθυνθεί μέσω της κάμερας στον νεαρό Δημήτρη ζητώντας του να αναζητήσει ο ίδιος μια επαφή σήμερα με τον Λεωνίδα Κακούρη. «Μιας και έφτασε η κουβέντα εκεί θα επικοινωνήσω και εγώ με τον Δημήτρη για να τον δω. Έτσι κι αλλιώς κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην τους βλέπουμε αλλά τους κουβαλάμε οπότε, όποια στιγμή και αν τους δεις, νιώθεις πάρα πολύ ωραία» σημείωσε, αμέσως, ο Λεωνίδας Κακούρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, The 2Night Show
SHARE: