Λεωνίδας Κακούρης: Η μεγάλη αποκάλυψη για το φινάλε στις “Άγριες Μέλισσες”

Λεωνίδας Κακούρης: Η μεγάλη αποκάλυψη για το φινάλε στις “Άγριες Μέλισσες”
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Όσα είπε για το τέλος του Δούκα Σεβαστού.

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Λεωνίδας Κακούρης, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο φινάλε της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, ενώ μίλησε και για το τέλος του Δούκα Σεβαστού.

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κακούρης υποστήριξε ότι το φινάλε της σειράς έχει συγκλονίσει τους συντελεστές, ενώ ξεκαθάρισε πως το τέλος των “Μελισσών” θα συγκινήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές.

«Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες και έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται αυτό εδώ και κάποιες εβδομάδες που ήρθαν τα σενάρια και διέρρευσαν στους τεχνικούς μας. Και είναι συγκινητικό όταν έρχονται οι τεχνικοί, που έχεις ζήσει μαζί τους πολύ δύσκολες στιγμές πίεσης και άγχους. Περίμενα και εγώ με μεγάλη αγωνία πώς θα τελειώσει αυτός ο ήρωας, ο Δούκας Σεβαστός και πραγματικά του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο πόνο», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

«Στο φινάλε της σειράς δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να σκοτωθεί κόσμος. Άλλωστε δεν βασίστηκε ποτέ σε τέτοια κλισέ η σειρά. Μάλιστα οι “Άγριες Μέλισσες” δοκιμάστηκαν πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια, με την έννοια ότι ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο για να κλείσουν τον κύκλο τους. Η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη, οπότε συνεχίστηκαν τον δεύτερο χρόνο που έκαναν εξίσου πολύ μεγάλη – ίσως και μεγαλύτερη – επιτυχία και από κει και πέρα, εφόσον η διάθεση όλων ήταν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, το πρώτο που έγινε να ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τους δημιουργούς. Στο αν οι ήρωες, έτσι όπως είναι σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μυαλό τους μάς έχει δώσει τόσο υπέροχες ατάκες», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα