Λεωνίδας Κακούρης: “Ζω για τη στιγμή που θα πω τη Διδασκάλου, γερόντισσα”

Λεωνίδας Κακούρης: “Ζω για τη στιγμή που θα πω τη Διδασκάλου, γερόντισσα”
Ο Λεωνίδας Κακούρης glomex

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου θα συναντηθούν και φέτος στη μικρή οθόνη, καθώς πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του MEGA, "Μαύρο Ρόδο" και αυτή η συνάντηση αναμένεται να γίνει viral.

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας στη δραματική σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες“, στην οποία υποδύθηκαν με μεγάλη επιτυχία και χημεία το ζευγάρι, ως Δούκας και Μυρσίνη Σεβαστού, ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου θα συναντηθούν και φέτος στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά στη νέα δραματική σειρά του MEGA, “Μαύρο Ρόδο“.

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/09) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Διδασκάλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως οι δυο τους θα συναντηθούν κατά τη διάρκεια της σειράς, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ποια ατάκα ανυπομονεί να της πει.

“Έχουμε μία συνάντηση και έχει και χιούμορ, είναι ωραία, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Ζω για αυτή τη στιγμή που θα μπω μέσα και θα πω στην Κατερίνα, Καλησπέρα γερόντισσα‘”, ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση ο ηθοποιός κάνοντας την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε γέλια.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Διδασκάλου θα υποδυθεί φέτος την Ηγουμένη Φιλαρέτη, έναν ρόλο-στροφή και μεγάλη πρόκληση, για τον οποίο όπως είπε η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι για τουλάχιστον μία εβδομάδα προκειμένου να μπορέσει να αντιληφθεί το τι γίνεται.

Αναφερόμενη στον καινούργιο της ρόλο, η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωσε σχετικά:

“Καταρχάς, είναι κάτι εντελώς άγνωστο, γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος κοσμικός. Πρέπει να τονίσω, όμως, ότι είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι το σύμπαν που μας διέπει, δεν δογματίζομαι ούτε με τη μία πλευρά, ούτε με την άλλη, γιατί το θεωρώ λάθος. Είμαι, επίσης, ένας άνθρωπος που προσεύχομαι πολύ”.

Όταν μου είπαν για αυτόν τον ρόλο, αποφάσισα ότι πρέπει να κλειστώ σε μοναστήρι για τουλάχιστον μία βδομάδα, για να δω τι γίνεται. Το έκανα στο Ρέθυμνο στην Αγία Ειρήνη και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις, γιατί αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη, πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή και χαμόγελο”, πρόσθεσε, τονίζοντας πως έκανε διάφορες δουλειές μέσα στο μοναστήρι.

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά του MEGA, “Μαύρο Ρόδο”. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση. Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους. Θα επιλέξουν το “πρέπει” ή το “θέλω” για να βρει ο καθένας τη δική του σωτηρία;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα