Λιάγκας: “Ήρθαν αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου. Τα λάθη οφείλουμε να τα πληρώνουμε”

Λιάγκας: “Ήρθαν αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου. Τα λάθη οφείλουμε να τα πληρώνουμε”
Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "After Dark" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό με την φοιτήτρια και τις επιπτώσεις που είχε στην καθημερινότητά του.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και απάντησε στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στο περιστατικό που απασχόλησε αρκετά τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τη φοιτήτρια που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

“Έχω να κοιμηθώ καλά από τις 7 Νοεμβρίου. Κοιμάμαι 2-3 ώρες και ξυπνάω. Είναι άγριο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν χάσαμε το μέτρο. Δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο.

Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κανένας μας! Και αν οικτίρω τον εαυτό μου κάθε βράδυ, κι αν έχω χάσει τον ύπνο μου και αν έχω χάσει 6-7 κιλά και είμαι βαθιά στεναχωρημένος είναι επειδή δεν καταλάβαμε πως αυτό το γεγονός έχει και μια πολύ πολύ σοβαρή διάσταση.

Βγάλαμε από το μυαλό μας ότι είναι και μια κοπέλα στο πλάνο, δεν το σκεφτήκαμε καν. Θεωρήσαμε πως είναι ένας τύπος, που μπαίνει σε έναν πανεπιστημιακό χώρο και πού έχει φτάσει η κοινωνία μας, όταν κάνει μια τέτοια πράξη. Αγνοήσαμε την κοπέλα, αλήθεια στο λέω.

Σε αυτό το πλαίσιο, χωρίς κανένας μας να πει ότι υπάρχει και μια σοβαρή διάσταση, πας εκεί και το αντιμετωπίζεις μια φαιδρή διάσταση. Ο ένας έκοβε ο άλλος έραβε, έλεγαν γύρω γύρω διάφορα και βγήκε ότι διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Που ποτέ δεν διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή, καταγγείλαμε την πράξη και μετά αντιληφθήκαμε ότι κάναμε πλάκα με ένα γεγονός τόσο σοβαρό. Τα κορίτσια το ίδιο βράδυ στα social media, την επόμενη μέρα ζητήσαμε συγγνώμη, τη μεθεπόμενη ζητήσαμε συγγνώμη, έχω ζητήσει συγγνώμη πάνω από 5-6 φορές.

Θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μία πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια, χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον και εννοείται ότι δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε καμία κοπέλα, διότι δεν την ξέραμε την κοπέλα, δεν την είχαμε στον καμβά του μυαλού μας. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών, είναι απόλυτα ειλικρινές αυτό που σου λέω.

Όταν μετά κατάλαβα ότι εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και ο κόσμος που υπερέβαλλε και μου έλεγε να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Εκεί ξεκινάει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό.

Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και πέταξαν φέιγ βολάν και έβαψαν τους τοίχους και μπογιές. Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος οφείλουμε να το πληρώνουμε. Και πίστεψέ με, το πληρώνω καθημερινά”.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μεταξύ άλλων και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Παραδέχτηκε ότι το τελευταίο διάστημα έχει κλάψει αρκετές φορές, ενώ μετά το περιστατικό δεν παρακολουθεί τόσο τα σχόλια στα social media, καθώς η πλειοψηφία αυτών είναι υβριστικά.

Όπως παραδέχτηκε, θεωρεί την πιο σέξι Ελληνίδα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου , ενώ αυτό που παρατηρεί πρώτο σε μια γυναίκα είναι οι αστράγαλοι και τα δάχτυλα των χεριών της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα