Madonna: Θύελλα αντιδράσεων μετά το παθιασμένο φιλί με την Tokischa

Madonna: Θύελλα αντιδράσεων μετά το παθιασμένο φιλί με την Tokischa
Το παθιασμένο φιλί της Μαντόνα με την Tokischa twitter

Madonna και Tokischa αντάλλαξαν ένα φιλί γεμάτο πάθος κάνοντας κοινό και θαυμαστές να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια συναυλίας για το Pride.

Ιδιαίτερα εκδηλωτική η Madonna κατά τη διάρκεια των τελευταίων δημόσιων εμφανίσεών της. Η βασίλισσα της ποπ δεν δίστασε μάλιστα, να ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί με την ράπερ Tokischa κατά τη διάρκεια συναυλίας για το Pride στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Παρασκευής.

Η 63χρονη Μαντόνα και η 26χρονη Tokischa μοιράστηκαν τη σκηνή για ένα remix της επιτυχίας Hung Up της Madge ενώ το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φωνές βλέποντας τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν το καυτό φιλί.

Πολλοί ανακάλεσαν στη μνήμη τους την περιβόητη σκηνή με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το 2003 και την εμφάνιση των δύο τραγουδιστριών της ποπ στα MTV Video Music Awards.

Με τον Ιούνιο να είναι αφιερωμένος στο Pride και την ράπερ Tokischa να αποτελεί μια από τις γυναίκες-σύμβολα της σεξουαλικής απελευθέρωσης, η εμφάνιση στο Terminal 5 ξεσήκωσε δικαίως κοινό και θαυμαστές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα