Μακρυπούλια: “Δεν μου έδωσαν ρόλο, γιατί δεν είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας”

Μακρυπούλια: “Δεν μου έδωσαν ρόλο, γιατί δεν είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας”
Η Ζέτα Μακρουπούλια στο The 2night Show Youtube

Για την τηλεόραση, τους ρόλους της και το "Ρουκ Ζουκ" μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια στο "The 2night show". Το παιχνίδι της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις Σφήκες.

Στο “The 2night show” στον ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/09) η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τηλεόραση, τον ρόλο της παρουσιάστριας και το “Ρουκ Ζουκ”.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε πως παρακολουθεί τα φετινά σίριαλ στην τηλεόραση και πως πρόκειται για πολύ καλές δουλειές, ενώ ανέφερε ότι βλέπει φανατικά τις “Άγριες Μέλισσες”. Στο ενδεχόμενο να έπαιζε η ίδια ένα χαρακτήρα που τοποθετείται σε χωριό, δήλωσε:

“Κάποτε μου είχαν πει ότι δεν είμαι και ακριβώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Τι να σου πω; Έτσι μου είχαν πει για έναν ρόλο κάποτε. Ήταν για άλλο κανάλι, για ένα σίριαλ που παίζεται βέβαια ακόμα. Στον ρόλο θα ήμουν εγώ και ένας σύντροφος, ένα ζευγάρι θα κάναμε. Ίσως αυτός που μου το είπε θεωρεί ότι εγώ βγαίνω έτσι πάντα έξω”.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το “Ρουκ Ζουκ”, λέγοντας: Αυτό το παιχνίδι το αγαπούσα από μικρή. Το ζητούσα αυτό το παιχνίδι και το έχω συζητήσει με διάφορα κανάλια μέχρι να φτάσουμε εδώ που έγινε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το Ρουκ Ζουκ, ειδικά τώρα. Με όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί, το Ρουκ Ζουκ είναι το φάρμακό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί, και νεύρα να έχω και στενοχωρημένη να είμαι, να μην αλλάξει η διάθεσή μου”.

Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια έπαιξε με τον Γρηγόρη και τις Σφήκες και χάρισαν ατέλειωτες στιγμές γέλιου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα