Η Μαντόνα σε κορονοτούρ: Επισκέφθηκε πέντε χώρες σε τρεις εβδομάδες

Η Μαντόνα σε κορονοτούρ: Επισκέφθηκε πέντε χώρες σε τρεις εβδομάδες
instagram @madonna

Πέντε χώρες εν μέσω κορονοϊού επισκέφθηκε η Μαντόνα, με τον 26χρονο σύντροφο και τα παιδιά της. Πηγές ανέφεραν ότι η οικογένεια πραγματοποιεί τακτικά τεστ κορονοϊού και ότι ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ.

Η Μαντόνα επισκέφθηκε πέντε χώρες σε μόλις τρεις εβδομάδες, παρά τους αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω κορονοϊού.

Η 62χρονη ποπ σταρ, λέγεται ότι είχε πετάξει από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο και μετά στο Μαλάουι και την Κένυα, ως μέρος ενός πολυτελούς χειμερινού ταξιδιού.

Στο ταξίδι συνοδεύτηκε από τον 26χρονο σύντροφό της, Ahlamalik Williams και ένα εκ των πέντε παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα της ποπ διένυσε 11.707 μίλια, παρά τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, η ίδια, ο σύντροφός της και τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά της – ο David Banda, 15 ετών, ο Mercy James, 14 ετών, και τα δίδυμα Estere και Stella, 8 ετών – πέταξαν από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο.

Εκεί συναντήθηκαν με τον μεγαλύτερο γιο της Madonna, Rocco, 20 ετών, το μόνο παιδί της από το γάμο της με τον Βρετανό σκηνοθέτη Guy Ritchie.

Στις 28 Δεκεμβρίου, η οικογένεια πέταξε για το Μαλάουι, από όπου κατάγονται τα υιοθετημένα παιδιά, κάνοντας ενδιάμεση στάση στην Αίγυπτο.

Πιστεύεται ότι ο προσωπικός φωτογράφος της τραγουδίστριας, Ricardo Gomes, ταξίδεψε επίσης μαζί τους για να απαθανατίσει τις διακοπές.

Πέρασαν μια εβδομάδα στο Μαλάουι όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Λάζαρο Τσάκουερα, όπως και με ντόπιους, ενώ επισκέφτηκαν και ένα νοσοκομείο που έχει ιδρύσει εκεί η Μαντόνα.

Ύστερα, πέταξαν στην Κένυα για να κάνουν σαφάρι, ενώ εχθές (11/1), η σταρ μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό της και τον Williams με τη φυλή Pokot της δυτικής Κένυας.

Πηγές κοντά στη Μαντόνα ανέφεραν ότι η οικογένεια πραγματοποιεί τακτικά τεστ κορονοϊού και ότι ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα