Μαρία Διακοπαναγιώτου: Όταν έφυγε από το σπίτι της για μία εβδομάδα εξαιτίας ενός μπουφάν

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Όταν έφυγε από το σπίτι της για μία εβδομάδα εξαιτίας ενός μπουφάν

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον χωρισμό των γονιών της, τη σχέση της με τη μητέρα της και το περιστατικό που την έκανε να φύγει από το σπίτι για μία εβδομάδα.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Στούντιο 4” παραχώρησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου, η οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό των γονιών της όταν ήταν μόλις 4 ετών.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 4. Τα θυμάμαι όλα. Θυμάμαι ότι είχα ξυπνήσει από ένα όνειρο. Ήταν καταπληκτικό όνειρο. Έβλεπα ότι είμαι σε ένα λιβάδι με ψηλά στάχυα. Έβλεπα από μακριά να ανοίγουν τα στάχυα αλλά δεν το ένιωθα σαν θρίλερ. Ένιωθα περιέργεια τι είναι αυτό που έρχεται. Ξαφνικά πετάχτηκε μια τίγρης επάνω μου κι εκεί ξύπνησα και χώρισαν οι γονείς μου. Δεν θα το ξεχάσω αυτό το όνειρο. Θυμάμαι ότι ήταν ανοιχτό το φως του διαδρόμου κι έξω φυσούσε. Τώρα μαμά συγγνώμη που τα λέω αυτά, εγώ καλά είμαι. Όλοι είμαστε καλά» είπε αρχικά η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

«Θυμάμαι ότι έκλαιγα… Τότε δεν ήξερες αυτό το πράγμα και δεν μπορούσες να αποκωδικοποιήσεις τι είναι αυτό το συναίσθημα. Φαντάζομαι ότι ήταν έντονη στιγμή. Είναι βαρύ να πω εγκατάλειψη, τον έβλεπα τον μπαμπά», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τη μητέρα της, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό που την ώθησε να φύγει από το σπίτι για μία εβδομάδα, με αφορμή ένα μπουφάν.

“Ήμουν πολύ ατίθασο παιδί. Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα πω. Κάποια τα ξέρει. Όταν ήμουν μικρή, όταν κάπνισα της το είπα. Όταν έκανα έρωτα πρώτη φορά, πάλι της το είπα. Δεν μπορώ να κρυφτώ με τίποτα. Υπήρχαν βράδια που εξαφανιζόμουν από το σπίτι. Όταν ήμουν 15-16 ετών είχα φύγει για μία εβδομάδα γιατί μου είχε πετάξει ένα μπουφάν και της είχα πει να μην το πετάξει. Τώρα, όμως, θα σας πω ότι θα το πέταγα κι εγώ. Ήταν ένα μπουφάν που μπορεί να το είχε ένας άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή. Οπότε δεν ήθελε να το φοράω… ενεργειακά. Έφυγα γιατί δεν μου το είπε. Δεν πήγε στην αστυνομία πάντως”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με την αγχώδη διαταραχή.

«Ο λόγος που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία είναι γιατί στη δεύτερη καραντίνα έπαθα αγχώδη διαταραχή. Την άκουσα πολύ. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα πρακτικά. Δεν μπορούσα να βγω έξω και να υπάρχω και μόνη μου στο σπίτι, φοβόμουν μην πεθάνει η μαμά μου και ο σκύλος μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν κοιμόμουν. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ο ύπνος. Μπορείς να τρελαθείς από την αϋπνία. Αυτό κράτησε πολύ καιρό. Έπιασα πάτο. Θυμάμαι ότι μίλαγα στον εαυτό μου και τον χαστούκιζα. Μου έλεγα τελείωσες, δεν έχει τώρα κι έγινα πολύ αυστηρή», ανέφερε και συνέχισε:

«Ήμουν σκληρή αλλά με αγάπη. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ήταν όλο βάρος που ξύπναγα και το κοιμόμουν. Δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει αν δεν θες, δεν λύνεται. Άκουγα έναν ήχο στο αυτί μου για τρεις μήνες και είναι σοκαριστικό. Δεν μπορείς να πεις ότι θα περάσει… Είχα πάει σε όλους τους γιατρούς για να δω αν είναι κάτι άλλο, αλλά τελικά λύθηκε με την ψυχοθεραπεία. Τους πέρασα όλους πολλές φορές… Όταν σου συμβαίνουν πολλά μαζί, δεν προλαβαίνει ο νευροδιαβιβαστής να επεξεργαστεί τα δεδομένα, οπότε κρασάρεις. Πάλευα πώς θα ξυπνήσω, πώς θα φάω» πρόσθεσε η Μαρία Διακοπαναγιώτου για την δυσκολία που πέρασε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα