Μαρίνα Πατούλη: Είναι αφροδισιακό να βιδώνει ο άνδρας μια λάμπα

H Μαρίνα Πατούλη
H Μαρίνα Πατούλη EUROKINISSI

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη, τη ζωή της και τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία μίλησε η Μαρίνα Πατούλη λίγο μετά τις εκλογές. Πώς σχολίασε τις ενδυματολογικές επιλογές.

Στη Μαρούσι, στα "λημέρια" της Μαρίνας Πατούλη, βρέθηκε η κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου".

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της είπε: "Πρέπει να έχεις ψηλά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να μην τον έχεις δεδομένο. Ο Γιώργος είναι πολυσχιδής προσωπικότητα".

Ακόμη πρόσθεσε πως "οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν δυναμικές γυναίκες να προάγονται", αιτιολογώντας γιατί είναι τόσο αγαπητή μεταξύ των γυναικών.

"Ο Γιώργος διαχειρίζεται τις κρίσεις. Είμαστε σε μια εγρήγορση" συνέχισε.

"Μια γυναίκα μπορεί να είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας, τα διαζύγια έχουν αυξηθεί γιατί υπάρχει σύγχυση ρόλων. Είναι πολύ αφροδισιακό για μια γυναίκα να βλέπει τον άντρα της να βιδώνει μια λάμπα" απάντησε ερωτηθείς για τους ρόλους των σύγχρονων ζευγαριών.

"Εμένα μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και το κάνω χύμα.  Όταν μια γυναίκα ζηλεύει ο άντρας κολακεύεται, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος όταν γίνεται με μέτρο" ανέφερε ακόμη για να καταλήξει, απαντώντας και για τις ενδυματολογικές της επιλογές:

"Ποτέ δε μου είπε γιατί έβαλα αυτό το ρούχο που για το ντύσιμό μου έχω ακούσει τα μύρια όσα. Προέρχομαι από παραδοσιακή οικογένεια και σαν μαθήτρια ήμουν πολύ του "πρέπει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιώργος Πατούλης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πατούλης: Πανηγυρισμοί και τούρτα γενεθλίων για το γιο του

Μαρίνα Πατούλη: Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αμαρουσίου

Γ. Πατούλης: Δεν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες

SHARE:

24Media Network