Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Θύμωσα όταν είπαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες λόγω της σχέσης μου με τον Λευτέρη”

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Θύμωσα όταν είπαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες λόγω της σχέσης μου με τον Λευτέρη”
Μαρκέλλα Γιαννάτου glomex

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση της με τον σκηνοθέτη της σειράς Λευτέρη Χαρίτο ενώ επέμεινε στη δήλωση πως θα παντρευτούν όταν επιτραπεί ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες ενώ απάντησε σε όλους όσοι ισχυρίστηκαν ότι οφείλεται στη σχέση της με τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο.

“Είπαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες λόγω της σχέσης μου με τον Λευτέρη Χαρίτο. Θύμωσα στην αρχή αλλά το ξεπέρασα γρήγορα” ανέφερε η ηθοποιός ενώ έμεινε πιστή στην δήλωση της πως θα παντρευτούν όταν επιτραπεί ο γάμος μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών: “Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε”.

“Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση” υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα