Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους”

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους”
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου στο The 2night show Glomex

Η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για την σχέση της με τον σκηνοθέτη της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Η ενόχλησή της για τα δημοσιεύματα που την αποκαλούσαν "η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου" και ο λόγος που δεν θα παντρευτεί ακόμα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/11) η γνωστή ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για την σχέση της με τον σκηνοθέτη της σειράς, ενώ εξέφρασε την ενόχλησή της για τα δημοσιεύματα που την αποκαλούσαν “σύντροφο του Λευτέρη Χαρίτου”.

“Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο “Πρωινό” για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι. Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν είπε κανείς “πού ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1″. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, αναφέρθηκε, επίσης, στην πιθανότητα ενός μελλοντικού γάμου, δηλώνοντας πως θα το έκανα μόνο αν επιτρεπόταν και στους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι δικαιούνται μόνο να συνάψουν σύμφωνο συμβίωσης.

“Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος σε όλους τους ανθρώπους, δηλαδή και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται, οπότε αν είναι να κάνω κάτι θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους. Με πειράζει που δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα. Είναι παράλογο το 2021 να μιλάμε για ανθρώπους, που δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με άλλους ανθρώπους. Είναι σοβαρή αδικία”, ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τις φοβίες και τις κρίσεις άγχους που έχει περάσει, δηλώνοντας:

“Δεν πάω εύκολα στα μαγαζιά. Όταν έχει βαβούρα και πολύ κόσμο ταράζομαι. Έχω περάσει κρίσεις άγχους. Με πιάνει δύσπνοια, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, αισθανόμουν ότι πεθαίνω. Στην αρχή ήταν καταστροφικό, παλιά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, είμαι σε ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια”.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου στο The 2night Show ANT1

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα