Μάρκος Σεφερλής: Αυτές είναι οι 2 εκπομπές που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1

Μάρκος Σεφερλής: Αυτές είναι οι 2 εκπομπές που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1
Μάρκος Σεφερλής Papadakis Press

Με ένα οικογενειακό τηλεπαιχνίδι, αλλά και ένα show που παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο BBC, θα επιστρέψει τηλεοπτικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στο κανάλι του ΑΝΤ1 επιστρέφει ο Μάρκος Σεφερλής, στον ρόλο του παρουσιαστή. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα παρουσιάσει ένα οικογενειακό τηλεπαιχνίδι που θα μοιάζει με τις θρυλικές “Κόντρες”, ενώ αποκάλυψε ένα ακόμη project το οποίο θα αναλάβει.

“Μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή που είμαι και επίσημα, πλέον, μέρος του δυναμικού του ΑΝΤ1. Αν και τα τελευταία χρόνια παίζονται οι παραστάσεις μου κάθε Κυριακή και θα συνεχίσουν να παίζουν για 2 χρόνια ακόμα. Τώρα επιστρέφω πιο ώριμος, για να κάνω πολλά πράγματα”, δήλωσε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Εξηγώντας τα projects που θα αναλάβει, είπε:

“Το πρώτο που θα κάνω θα είναι το τηλεπαιχνίδι Family Feud, ένα τηλεπαιχνίδι που παίζεται με αντιπάλους οικογένειες. Αυτό είναι το σημαντικό και το ενδιαφέρον. Μ’ αρέσει να έχω παίκτες διάφορων ηλικιών, θα μπορώ να κάνω αστεία. Θα παίζεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επίσης, έχουμε ήδη συμφωνήσει για τον χειμώνα του 2021, στο νέο πρόγραμμα του καναλιού να κάνω ένα show που παίζεται στο BBC με μεγάλη επιτυχία. Είναι sitcom, έχει ιστορία, συγκεκριμένους ρόλους, αλλά η διαφορά είναι ότι γυρίζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό -κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτό θα βγει τον Οκτώβρη του 2021. Είναι σαν μίνι θεατρική παράσταση”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα