Μετά από 14 χρόνια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει τα λεφτά της

Μετά από 14 χρόνια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει τα λεφτά της
Mια από τις τελευταίες εμφανίσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε σκηνή, τον Ιούνιο του 2013 στην Ταϊπέι. @2021 AP Photo/Chiang Ying-ying

Για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν 14 χρόνια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει τα χρήματα που έβγαλε στην καριέρα της και να υπογράφει έγγραφα που την αφορούν.

Για πρώτη φορά σε σχεδόν 14 χρόνια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει το δικαίωμα να υπογράψει έγγραφα που την αφορούν. Όπως αποκάλυψε το Variety ξημέρωσε η ημέρα που η 40χρονη μπορεί να διαχειρίζεται τα χρήματα που ‘έβγαλε’ στην καριέρα της. Η δικαστής Μπρέντα Τζέι Πένι της έδωσε αυτό το δικαίωμα, σε ακρόαση που έγινε την Τετάρτη 8/12 και παρέστη ο δικηγόρος της “Πριγκίπισσας της ποπ”, Μάθιου Ρόζενγκαρντ.

 Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Ρόζενγκαρντ δήλωσε πως “πρόκειται για μια μικρή νίκη της Μπρίτνεϊ, που ωστόσο έχει πια την εξουσία να εγκρίνει η ίδια έγγραφα που την αφορούν και ως εκ τούτου, έχει τη δύναμη να κάνει ό,τι θέλει να κάνει”. Πρόσθεσε ότι ο Τζέιμι Σπίαρς δεν έχει συνεργαστεί, ως προς το αίτημα να παραδώσει έγγραφα “που πιστεύουμε ότι θα ρίξουν φως σε σχέση με καταχρήσεις και τη συμπεριφορά του. Εφόσον συνεχίσει να μη συνεργάζεται, θα πάρουμε άλλα μέτρα”.

Είναι χρήσιμο να θυμίσουμε πως το καθεστώς κηδεμονίας υπό το οποίο τελούσε η Σπίαρς από το 2008 -με τον πατέρα της να αποφασίζει για όλα, χωρίς να τη ρωτάει για το παραμικρό- έληξε στα τέλη του Σεπτέμβρη, με τον επίλογο να γράφεται επισήμως στις 12/11. Σε πρώτο χρόνο, η καλλιτέχνιδα δήλωσε ότι οι γονείς θα έπρεπε να είναι στη φυλακή.

Αρχικά, ο λογιστής της Τζον Ζέιμπελ ορίστηκε ως υπεύθυνος για τη διαχείριση των περιουσιακών της στοιχείων. Θα διατηρήσει αυτό το ρόλο έως τις 19/1 και την επόμενη ακρόαση. Την Τετάρτη 8/12 ο δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς ζήτησε να έχει κι εκείνος πρόσβαση, με τον νομικό εκπρόσωπο του Ζέιμπελ να αντιτάσσεται σθεναρά, τονίζοντας ότι “σε μια φυσιολογική συνθήκη, ένας νορμάλ άνθρωπος δεν θα έπρεπε ποτέ να παρουσιάζει το σχέδιο για την περιουσία του, σε συγγενείς ή φίλους”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα