Μια πορνοστάρ στέκεται με καθόλου φεμινιστικό τρόπο στο πλευρό της Melania Trump

Μια πορνοστάρ στέκεται με καθόλου φεμινιστικό τρόπο στο πλευρό της Melania Trump

Μια πορνοστάρ παίρνει το μέρος της Melania Trump βγάζοντας "λάδι" τον πλανητάρχη για τη φερόμενη σχέση του με τη Stormy Daniels

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να απαντήσει στην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Stormy Daniels η οποία ισχυρίζεται ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και η όλη ιστορία φαίνεται πως θα συνεχιστεί με… τοποθετήσεις πρωταγωνιστών ερωτικών παραγωγών.

Για να υπενθυμίσουμε την απαρχή της ιστορίας, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η Daniels έλαβε 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τη σχέση που υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως την ώρα που έκαναν σεξ, ο Τραμπ της έλεγε πόσο του θυμιζει την κόρη του.

Μια άλλη πρωταγωνίστρια “ροζ ταινιών”, η Alana Evans, με δηλώσεις της στο TMZ στέκεται τώρα στο πλευρό της Melania με έναν τρόπο… καθόλου φεμινιστικό. Η ίδια λέει: “Είναι η Πρώτη Κυρία και είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Θα τη συμβούλευα ό,τι θα συμβούλευα και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα – Να συμπαρασταθεί στον άντρα της”…

Για να προσθέσει: “Όταν είσαι ένας άντρας με τόση δύναμη, τότε η σύντροφός σου ξέρει πως θα υπάρχουν γυναίκες γύρω σου και θα συναναστρέφεσαι μαζί τους. Δεν ξέρω με ποιόν τρόπο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από τα δύο πρόσωπα που σχετίζονται”. Κοινώς, η συμβουλή της είναι παθητική αποδοχή και κάνουμε πως δεν “τρέχει τίποτα”.

H Evans ήταν φίλη με τη Stormy Daniels, και είχε αναφέρει στο Daily Beast ότι ο Trump είχε καλέσει και εκείνη στο ξενοδοχείο του. Όπως είπε: “Ήταν μαζί του και τον άκουγα και μου φώναζε από το τηλέφωνο ‘έλα Alana, έλα να διασκεδάσουμε. Έλα στο πάρτι, σε περιμένουμε”.

Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα ήθελαν άλλωστε τη Melania Trump να διανυκτερεύει σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον στον απόηχο των φημών για την ερωτική σχέση που φέρεται να είχε το 2006 ο άντρας της με την πρώην πορνοστάρ. Επιπλέον, επρόκειτο αρχικά να συνοδέψει τον σύζυγό της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, αλλά ανακοίνωσε αιφνιδίως, λίγο πριν αναχωρήσει ο Τραμπ, ότι εκείνη τελικά δεν θα πήγαινε στην Ελβετία.

Η 47χρονη Melania μέσω της εκπροσώπου της Stephanie Grisham, απάντησε στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η σχέση της με τον πλανητάρχη έχει διαταραχθεί, χαρακτηρίζοντάς τα “fake news”. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Grisham μέσω Twitter, οι ψευδείς πληροφορίες βρήκαν απήχηση και στα μεγάλα ΜΜΕ. Και προστίθεται πως η Melania Trump “επικεντρώνεται στην οικογένειά της και στον ρόλο της σαν Πρώτη Κυρία και όχι στα μη ρεαλιστικά σενάρια που μεταδίδονται καθημερινά από όσους αναπαράγουν fake news”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα