Ο Μουτσινάς ξεσπά κατά του Καλλίδη για τις ομοφοβικές δηλώσεις

Ο Μουτσινάς ξεσπά κατά του Καλλίδη για τις ομοφοβικές δηλώσεις
Νίκος Μουτσινάς Instagram / @nikosmoutsinas

Κατά του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς, μετά τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους και την άποψή του για τους ρόλους των δύο φύλων. Πήρε θέση με μια ανάρτηση στο Instagram.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι ομοφοβικές δηλώσεις του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη σχετικά με την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους, αλλά και για τους αναχρονιστικούς “παραδοσιακούς” ρόλους των δύο φύλων, δίνοντας, μάλιστα, ως παράδειγμα τον γιο του και την κόρη του.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε σχετικά με την ομοφυλοφιλία:

“Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, πού θα καταλήξει, σε κάτι καλό;”

Στις απαράδεκτες και σεξιστικές δηλώσεις του τραγουδιστή αντέδρασε και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος με ένα insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε την απογοήτευση και την αγανάκτησή του απέναντι στις απόψεις του Καλίδη.

Όπως έγραψε στο story που ανέβασε:

“Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω..Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα