Μπίλι Άιλις: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ με τίτλο “Happier Than Ever”

Μπίλι Άιλις: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ με τίτλο “Happier Than Ever”
Το εξώφυλλο του νέου δίσκου της Billie Eilish με τίτλο "Happier Than Ever" Instagram

"Λατρεύω κάθε τραγούδι σ' αυτό το άλμπουμ τόσο πολύ που με τρομάζει κυριολεκτικά η ιδέα ότι θα το ακούσει οποιοσδήποτε", έγραψε η Άιλις στο Instagram.

Το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της Μπίλι Άιλις με τίτλο “Happier Than Ever” είναι γεγονός!

Το νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (30/7) σκορπώντας ενθουσιασμό στους απανταχού θαυμαστές της 19χρονης τραγουδίστριας-φαινόμενο, ενώ η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες σκέψεις και συναισθήματά της για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου.

Μεταξύ άλλων, η Μπίλι Άιλις ανέφερε πως «δεν μπορώ καν να το επεξεργαστώ ότι το άλμπουμ τελικά βγήκε», αποκαλύπτοντας πως το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τον αδελφό της Φινέας «ήταν η πιο εκπληκτική και ικανοποιητική εμπειρία που είχα ποτέ με τη μουσική μου».

«Λατρεύω κάθε τραγούδι σ’ αυτό το άλμπουμ τόσο πολύ που με τρομάζει κυριολεκτικά η ιδέα ότι θα το ακούσει οποιοσδήποτε», έγραψε η Άιλις και συμπλήρωσε: «Θέλω να κλαίω».

Η Μπίλι συνέχισε λέγοντας ότι «μεγάλωσα τόσο πολύ στη διαδικασία δημιουργίας αυτού του άλμπουμ και βίωσα τόση αυτοπραγμάτωση και αναστοχασμό. Εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω και να κάνω αυτό το άλμπουμ ξανά γιατί ήταν μερικές από τις καλύτερες βραδιές μου».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον αδελφό της λέγοντας: «Σ’ αγαπώ @finneas ευχαριστώ που υπάρχεις. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο αδελφό και συνεργάτη, είσαι ολόκληρος ο κόσμος μου και δεν θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε από αυτά χωρίς εσένα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα