Μποτρίνι: “Ψέμα” οι καταγγελίες για βασανιστήρια στο 19χρονο βοηθό

Μποτρίνι: “Ψέμα” οι καταγγελίες για βασανιστήρια στο 19χρονο βοηθό
Έκτορας Μποτρίνι Instagram

Ο γνωστός σεφ επανήλθε στο θέμα που έχει προκύψει μετά από καταγγελίες 19χρονου για "βασανιστήρια" που υπέστη στην κουζίνα, αναρτώντας μια φωτογραφία και σχολιάζοντας τις διαφορές ανάμεσα σε αλήθειες και ψέματα.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι σχολίασε εκ νέου το θέμα που προέκυψε μετά τις καταγγελίες μαθητευόμενου μάγειρα για κακοποίηση που υπέστη στην κουζίνα εστιατορίου του στην Κέρκυρα.

Ο γνωστός σεφ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται περιστοιχισμένος από χαμογελαστούς βοηθούς του στην κουζίνα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: «Ένα ψέμμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμμα…όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια».


Η καταγγελία του 19χρονου βοηθού προκάλεσε από χθες ιδιαίτερη αίσθηση, αφού είπε ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του πετούσε καυτό λάδι στα χέρια, προχωρώντας σε λεκτική και σωματική βία σε βάρος του.

Ο ίδιος ο Μποτρίνι σε τηλεοπτική του παρέμβαση στο Open παραδέχθηκε ότι στις κουζίνες υπάρχουν εντάσεις, υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα δεν έχουν έτσι και ότι “όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα