Μποτρίνι: "Ψέμα" οι καταγγελίες για βασανιστήρια στο 19χρονο βοηθό

Έκτορας Μποτρίνι
Έκτορας Μποτρίνι INSTAGRAM

Ο γνωστός σεφ επανήλθε στο θέμα που έχει προκύψει μετά από καταγγελίες 19χρονου για "βασανιστήρια" που υπέστη στην κουζίνα, αναρτώντας μια φωτογραφία και σχολιάζοντας τις διαφορές ανάμεσα σε αλήθειες και ψέματα.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι σχολίασε εκ νέου το θέμα που προέκυψε μετά τις καταγγελίες μαθητευόμενου μάγειρα για κακοποίηση που υπέστη στην κουζίνα εστιατορίου του στην Κέρκυρα.

Ο γνωστός σεφ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται περιστοιχισμένος από χαμογελαστούς βοηθούς του στην κουζίνα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: «Ένα ψέμμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμμα...όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια».

ADVERTISING


Η καταγγελία του 19χρονου βοηθού προκάλεσε από χθες ιδιαίτερη αίσθηση, αφού είπε ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του πετούσε καυτό λάδι στα χέρια, προχωρώντας σε λεκτική και σωματική βία σε βάρος του.

Ο ίδιος ο Μποτρίνι σε τηλεοπτική του παρέμβαση στο Open παραδέχθηκε ότι στις κουζίνες υπάρχουν εντάσεις, υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα δεν έχουν έτσι και ότι "όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μποτρίνι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μποτρίνι για βασανιστήρια σεφ στην Κέρκυρα: "Ηλιθιότητες και γελοιότητες οι καταγγελίες"

Κέρκυρα: Καταγγελία σπουδαστή μαγειρικής για "βασανιστήρια" που υπέστη σε κουζίνα εστιατορίου

Κι άλλο ξέσπασμα από τον Μποτρίνι: "Βρίστε ελεύθερα, αλλά όχι σαν κότες!"

SHARE:

24Media Network