Μπρίτνεϊ Σπίαρς: “Πίστευαν πως μπορούν να με γ……”

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: “Πίστευαν πως μπορούν να με γ……”
Mια από τις τελευταίες εμφανίσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε σκηνή, τον Ιούνιο του 2013 στην Ταϊπέι. @2021 AP Photo/Chiang Ying-ying

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπάθωσε εναντίον συγγενών και φίλων που δεν έκαναν τίποτα να τη βοηθήσουν, στα 13 χρόνια της “ομηρίας” της από τον πατέρα της, Τζέιμι.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ελευθερώθηκε από τα δεσμά του πατέρα της (η ίδια είχε κάνει λόγο για ομηρία, στα 13 χρόνια που ο Τζέιμι Σπίαρς τελούσε χρέη κηδεμόνα και διαχειριστή της περιουσίας και της ζωής της -εν τούτοις δεν τη βοήθησε ούτε στο ελάχιστο να λύσει τα θέματα ψυχικής υγείας που είχε όταν επιβλήθηκε η κηδεμονία) και ξεσπάθωσε. Μετά τις διαδοχικές γυμνές φωτογραφίες που πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram, επέστρεψε με αυτό που ακολουθεί.

Έγραψε “αυτή η φωτογραφία είναι τα πάντα για εμένα. Με κάνει να θέλω να βάλω τα κλάματα. Σώζει τη θεϊκή θηλυκή αδελφή. Υποδηλώνει πως αν έχεις έναν φίλο, ο οποίος είναι σε ένα σπίτι που νιώθει πως είναι πολύ μικρό για μήνες, χωρίς αυτοκίνητο, τηλέφωνο ή πόρτα που να εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα και δουλεύει 10 ώρες την ημέρα, για επτά μέρες την εβδομάδα, ρίχνοντας ατελείωτο ιδρώτα χωρίς να έχει ποτέ ρεπό, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα, να πάτε να τον πάρετε μακριά από εκεί. Αν είστε σαν την οικογένεια μου που λέει πράγματα όπως “συγγνώμη, είσαι σε κηδεμονία” πιθανότατα να σκέφτεστε πως είστε διαφορετικοί και ως εκ τούτου μπορούν να σας γ…. Ευτυχώς βρήκα έναν καταπληκτικό δικηγόρο (Μάθιου Ρόζενγκαρντ) που με βοήθησε να αλλάξω τη ζωή μου”.

Η 39χρονη ξεκάθαρα βάλει εναντίον της οικογένειας και τους φίλους που δεν έκαναν τίποτα, για να τη βοηθήσουν, ενόσω της είχαν αφαιρεθεί όλα τα δικαιώματα. Μολονότι δεν ανέφερε ονόματα, το μυαλό όσων είδαν το post (35.100.000 followers) πήγε στα αδέλφια της και τη μητέρα της, που παραμένουν ύποπτα σιωπηλοί μετά το τέλος της κηδεμονίας -μέσω της οποίας εξασφάλιζαν και εκείνοι χρήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα