Νεκρός νικητής διαγωνισμού ταλέντων

Νεκρός νικητής διαγωνισμού ταλέντων

Ο πρώτος νικητής που απήλαυσε τεράστιο χρηματικό έπαθλο του "Got Talent" πέθανε, στα 42, από νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια.

Το America’s Got Talent “υπάρχει” στην αμερικανική τηλεόραση από το 2006. Το 2008 ήταν η πρώτη χρονιά που δόθηκε χρηματικό έπαθλο 1.000.000 δολαρίων στο νικητή, πληρωτέο ετησίως για 40 χρόνια, μαζί με την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε show στο Las Vegas. Ο πρώτος που απήλαυσε αυτά τα δώρα ήταν ο Neal E. Boyd, o οποίος τότε ήταν 33 χρόνων.

Ο Βoyd δημιούργησε δικό του άλμπουμ (My American Dream) και τραγούδησε για τους Barack Obama, Bill Clinton και George Bush Jr, ενώ επιχείρησε και να μπει στην πολιτική σκηνή, αλλά δεν τον προτίμησε ο λαός του Missouri. Το 2017 μετείχε σε σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα, που τον κράτησε στο νοσοκομείο για μήνες.

Την Κυριακή, ο 42χρονος τενόρος που επικράτησε του διαγωνισμού ταλέντων όλων των ειδών, άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι της μητέρας του, στο Sikeston του Missouri. Ως αιτίες θανάτου προσδιορίστηκαν η καρδιακή και η νεφρική ανεπάρκεια, απόρροια της ηπατικής νόσου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα