Νέο ρεκόρ για Ρονάλντο: Ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια followers στο Instagram

Νέο ρεκόρ για Ρονάλντο: Ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια followers στο Instagram
Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει να κάνει ρεκόρ, με το τελευταίο του να αφορά την επιρροή του μέσω των social media καθώς ξεπέρασε τους 200.000.000 ακόλουθους στο Instagram.

Όσοι υποστηρίζουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη δυναμική και επίδραση στον κόσμο των social media, τώρα έχουν και ένα πολύ δυνατό επιχείρημα για να στηρίξουν αυτή την άποψη, το οποίο δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση.

Αφορά τον αριθμό των ανθρώπων που ακολουθούν το λογαριασμό του CR7 στο Instagram, καθώς έσπασαν το φράγμα των 200.000.000, νούμερο που δεν έχει κανένα άλλο φυσικό πρόσωπο να επιδείξει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Sport24.gr.

“Ουάου 200 εκατομμύρια!!! Ευχαριστώ τον καθένα από εσάς που μοιράζεστε αυτό το ταξίδι μαζί μου κάθε ημέρα”, ήταν το σχόλιο που έκανε ο Ρονάλντο στο Instagram για να ευχαριστήσει το κοινό του, το οποίο μάλιστα συνόδευσε ένα εντυπωσιακό video που παρουσιάζει σημαντικές στιγμές της καριέρας του.


Όπως αναφέρει μάλιστα η “Gazetta dello Sport”, ο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Οκτώβριο του 2018 την τραγουδίστρια και ηθοποιό Σελίνα Γκόμεζ φτάνοντας τους 144.000.000 ακόλουθους, ενώ μέσα στους 14 επόμενους μήνες είδε ακόμα 56.000.000 άτομα να προστίθενται στο “φαν κλαμπ του” μέσω Instagram.

Σημειώνεται πως μέσα από τη δράση του στο Instagram, ο Πορτογάλος κέρδισε κοντά στα 48.000.000 δολάρια τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ μαζί με εκείνον εκτοξεύτηκε και η Γιουβέντους αφού από τότε που πήγε στο Τορίνο ο λογαριασμός της στο Instagram πήγε από τα 10,4 στα 36,4 εκατομμύρια followers.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα