Νικολέττα Ράλλη: Το καρφί για τον Μαυρίδη και το σχόλιο για τον νέο της σύντροφο

Νικολέττα Ράλλη: Το καρφί για τον Μαυρίδη και το σχόλιο για τον νέο της σύντροφο

Η μελαχρινή παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" για τον χωρισμό της από τον παρουσιαστή και tattoo artist, αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να είναι ερωτευμένη ξανά.

Στο “Ελ. Βενιζέλος” συνάντησε ο ρεπόρτερ του STAR Γρηγόρης Μπάκας τη Νικολέττα Ράλλη, λίγο πριν “πετάξει” για τη Θεσσαλονίκη, όχι για τα μάτια του πρώην συντρόφου της Γιώργου Μαυρίδη.

Η σέξι παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη δήλωσε πως δεν έχει δει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε καινούργια σχέση, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει περί χωρισμού και νέου έρωτα.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω τίποτα για κανέναν λόγο!” δήλωσε η σέξι παρουσιάστρια, ενώ στην ερώτηση “πώς είναι η ζωή σου χωρίς τον Γιώργο Μαυρίδη” απάντησε:

“Αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνεις εκεί που απαντάνε! Εγώ δεν απαντάω για αυτά τώρα. Απαντάω στις χαρές. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω αν είμαι ελεύθερη ή όχι, μπορεί να σου στείλω μήνυμα μετά.”

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της αποκάλυψε: “Έχω τηλεοπτικές προτάσεις. Ραντεβού έχω κάνει με τον ΑΝΤ1, να δούμε τι θα κάνουμε, γιατί εκεί ανήκω αυτή τη στιγμή, εκεί είναι το συμβόλαιό μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι, θα δούμε αν υπάρξει κάποια εξέλιξη σ΄αυτή μας τη σχέση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα