Νίκος Αλιάγας: Η συγκλονιστική φωτογραφία του για την Παναγία των Παρισίων

Νίκος Αλιάγας: Η συγκλονιστική φωτογραφία του για την Παναγία των Παρισίων

Τα συναισθήματα για την ιστορική καταστροφή είναι πολύ έντονα: θλίψη, στεναχώρια, θρήνος, απελπισία, πόνος. Ο Νίκος Αλιάγας κατάφερε να τα αποτυπώσει σε μία φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος και δημοσίευσε στο Instagram.

Η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων το απόγευμα της Δευτέρας, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, συγκλονίζοντας όχι μόνο τους Παριζιάνους και τους κατοίκους της Γαλλίας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, με τον θρήνο για την καταστροφή του εμβληματικού μνημείου να είναι παγκόσμιος.

Ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Παρισιού, σοκαρίστηκε από το τραγικό γεγονός, ενώ τη Δευτέρα έσπευσε στο σημείο της φωτιάς του Ναού και έβγαλε την εκπομπή του από εκεί, και συγκεκριμένα μέσα από το αυτοκίνητό του.

Τα συναισθήματα για την ιστορική καταστροφή είναι πολύ έντονα: θλίψη, στεναχώρια, θρήνος, απελπισία, πόνος. Ο Νίκος Αλιάγας κατάφερε να τα αποτυπώσει επακριβώς σε μία φωτογραφία την οποία τράβηξε ο ίδιος και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ασπρόμαυρη, συγκλονιστική φωτογραφία του βλέπουμε μία γυναίκα μερικά μέτρα μακριά από τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων την επόμενη μέρα της φωτιάς, η οποία θρηνεί για την καταστροφή του μνημείου και κρατάει με το χέρι της το λυπημένο και απεγνωσμένο πρόσωπό της.

Ο Νίκος Αλιάγας συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα:

“Και είδα αυτή τη γυναίκα να κλαίει… Και τα δάκρυά της πλημμύρισαν την καρδιά μου σε αυτή την ιερή εβδομάδα”.

Στα insta stories ανέβασε και κάποιες άλλες δικές του φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα