Νίκος Κουρής: Η κακή κριτική που τον έκανε να κλειστεί στο σπίτι του

Νίκος Κουρής: Η κακή κριτική που τον έκανε να κλειστεί στο σπίτι του
Ο Νίκος Κουρής στο The 2Night Show glomex

Για μία από τις δύσκολες επαγγελματικές του στιγμές μίλησε ο Νίκος Κουρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. "Μου στοίχισε πάρα πολύ, ήμουν ταμπουρωμένος στο σπίτι μου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Νίκος Κουρής αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής.

Καλεσμένος στο The 2Night Show της Τρίτης, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στις “Άγριες Μέλισσες”, αναφέρθηκε στην εποχή που την “ψώνισε” αλλά και σε μία από τις δύσκολες στιγμές του επαγγελματικά, όπου αναγκάστηκε να μείνει κλεισμένος στο σπίτι του.

“Οι Μέλισσες τα έχουν όλα. Είναι καλή η παρέα, το σενάριο, το φως, η εικόνα που θυμίζει σινεμά και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με το κλίμα και με το αποτέλεσμα και με τον κόσμο που το αγαπάει. Ο ρόλος είναι εντελώς απέναντι από τα πιστεύω μου. Ο Ζάχος είναι ιδεαλιστής και δεν έχει μυστικά, κίνητρα και φιλοφοξίες. Είναι πλανημένος, πιστεύει ότι από τη Χούντα θα βγει κάτι καλό”, δήλωσε με αφορμή τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Τα θετικά σχόλια και οι καλές κριτικές που δεχόταν κατά τη διάρκεια της πορείας του στο θέατρο είχαν ως αποτέλεσμα να την “ψωνίσει”, όπως χαρακτηριστικά είπε, κάτι που όμως δεν το αντιλαμβανόταν ο κόσμος καθώς ήταν εσωτερικό. Μία όμως κακή κριτική ήταν αυτή που τον “έριξε” και του στοίχισε, αφήνοντάς τον κλεισμένο στο σπίτι του.

“Πήρα μια πολύ κακή κριτική από τον Κ. Γεωργουσόπουλο, την πρώτη μου φορά στην Επίδαυρο και δικαίως, είχε γράψει ότι ο ‘Νίκος Κουρής κατάφερε στην πιο δραματική τραγική στιγμή της ‘Ορέστειας’ του Αισχύλου, να βγάλει γέλιο στην Επίδαυρο’. Ήμουν άπειρος, μικρός και ασήμαντος που δεν έφτανε αυτό που έκανα και ο κόσμος γέλασε. Μου στοίχισε πάρα πολύ όπως καταλαβαίνεις και το κατέγραψα. Δεν έβγαινα από το σπίτι, μία εβδομάδα ήμουν ταμπουρωμένος μέσα και ένιωθα ότι οι τοίχοι γελάνε μαζί μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version