Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Κουρής "εισβάλλει" στη σειρά - Ο ρόλος του

Ο Νίκος Κουρής στις Άγριες Μέλισσες
Ο Νίκος Κουρής στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής θα ενσαρκώσει τον Ζάχο Λυκογιάννη στις "Άγριες Μέλισσες". Ένα ρόλο που θα ταράξει την ζωή του Λάμπρου και της Λενιώς.

Στις "Άγριες Μέλισσες", που επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά στον ΑΝΤ1, θα δούμε τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Κουρή, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Ζάχο Λυκογιάννη.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής θα μας μεταφέρει στην εποχή της Χούντας κατά την τρίτη σεζόν και στο πλαίσιο αυτό θα δούμε νέες συμμετοχές ηθοποιών.

Ο Νίκος Κουρής στις Άγριες Μέλισσες
Ο Νίκος Κουρής στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ζάχος Λυκογιάννης: Ο ρόλος του Νίκου Κουρή

Ο Ζάχος Λυκογιάννης έρχεται στο Διαφάνι μετά από πολύχρονη απουσία. Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν. Όμως, αυτός ο αρραβώνας δεν έγινε ποτέ…

Τώρα, ο Ζάχος επιστρέφει ως Ταγματάρχης, αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος, με μεγάλη δύναμη και επιρροή. Από την πρώτη στιγμή, θα έρθει αντιμέτωπος με την υπόθεση του Λάμπρου και θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης.

Τι θα συμβεί, όμως, όταν θα πρέπει να επιλέξει στρατόπεδο; Θα προτιμήσει να στηρίξει την Ελένη που πάντα αγαπούσε ή τις πεποιθήσεις του και τους συντρόφους του;

Ο Νίκος Κουρής στις Άγριες Μέλισσες
Ο Νίκος Κουρής στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network