Ο Dr. Dre έλαβε απόφαση για το διαζύγιό του στο νεκροταφείο

Ο Dr. Dre έλαβε απόφαση για το διαζύγιό του στο νεκροταφείο
Ο Dr. Dre με την Νικόλ Γιανγκ, δυο χρόνια πριν αρχίσει η 'μάχη' για την έκδοση του διαζυγίου τους. Jordan Strauss/Invision/AP

Δικαστικός επιμελητής παρέδωσε νομικό έγγραφο που αφορούσε το διαζύγιο του Dr. Dre με την επί 24 χρόνια σύντροφο του, Νικόλ Γιανγκ στο κοιμητήριο, ενώ 'αποχαιρετούσε' τη γιαγιά του.

Toν περασμένο Γενάρη ο Dr. Dre βρέθηκε στο νοσοκομείο, με αιμορραγία στον εγκέφαλο. Αφότου ολοκληρώθηκε, με επιτυχία η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και ήταν στο στάδιο της ανάρρωσης, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του. Στο ίδιο διάστημα ορίστηκε από δικαστή, ως προσωρινή αποζημίωση στην επί 24 χρόνια σύζυγο του, Νικόλ Γιανγκ που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου -τον Ιούνιο του 2020 για οικονομικές διαφορές και κακοποίηση-, τα 2.000.000 δολάρια. Το θέμα θα συζητείτο εκ νέου, όταν θα ανάρρωνε ο ράπερ/επιχειρηματίας/παραγωγός/συνθέτης.

Fast forward φτάνουμε σε αυτήν την εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το ΤΜΖ την ημέρα που ο Dr. Dre απηύθυνε το ύστατο χαίρε στη γιαγιά του. Ενόσω ήταν στο νεκροταφείο (Inglewood Park), τον πλησίασε ένας άνδρας. Ήταν δικαστικός επιμελητής και είχε πάει στο κοιμητήριο για να επιδώσει στον 56χρονο, κατά κόσμο Αντρέ Ρομέλ Γιανγκ, νομικά έγγραφα. Είχαν να κάνουν με την πληρωμή των εξόδων του δικηγόρου της κυρίας Γιανγκ -θέμα επί του οποίου διαπληκτίζεται αυτήν την περίοδο το ζευγάρι. Ενώ ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε πληρώσει 325.433 δολάρια, δικαστής αποφάσισε ότι χρωστούσε 1.550.000 δολάρια. Αυτή η απόφαση επιδόθηκε ενώ αποχαιρετούσε τη γιαγιά του. Οι άνθρωποι του Dr. Dre λένε πως η παράδοση έγινε ενώ ήταν δίπλα στο φέρετρο. Οι υπάλληλοι του νεκροταφείου δήλωσαν ότι έλαβε τα χαρτιά, προς την έξοδο από το κοιμητήριο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version