Κωνσταντίνος Αργυρός: Μίλησε για τη φιλία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μίλησε για τη φιλία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Τσιτσιπάς και Αργυρός είχαν την ευκαιρία να τα πουν μέσω skype, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πως είναι τιμή για αυτόν που ένα τραγούδι του αρέσει τόσο στον διάσημο τενίστα.

Μία συνέντευξη ιδιαίτερα χαλαρή σε μία δύσκολη εποχή που ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Cosmote TV, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει μάλιστα την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις μικρών παιδιών αλλά και να έχει επικοινωνία μέσω skype με τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Με τον Έλληνα επικοντιστή διατηρεί εξαιρετική φιλία εδώ και χρόνια ενώ για τον Αργυρό έχει δηλώσει φαν τραγουδιών του, με τον καλλιτέχνη να τον ευχαριστεί για αυτόν και να προτείνει μάλιστα να παίξει κάποια στιγμή απέναντι στον Τσιτσιπά για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

“Με τον Στέφανο δεν γνωριζόμαστε από κοντά, δεν έχει τύχει να βρεθούμε, αλλά το ότι μπορώ και μπαίνω στη ζωή του μέσω ενός τραγουδιού μου για μένα είναι τεράστια τιμή και τεράστια χαρά.

Πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ και για μένα είναι ο αγαπημένος μου τενίστας”, δήλωσε σε τηλεοπτική του παρουσία μέσω skype ο Κωνσταντίνος Αργυρός, την ώρα που σε άλλο παράθυρο βρισκόταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον πατέρα του, ενώ σε ερώτηση για το αν παίζει τένις, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε:

“Έχω επαφή με το τένις. Πιο μικρός έπαιζα αρκετά, η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει και το σκουάς τώρα τελευταία αλλά πού και πού παίζω τένις. Θέλω να παίξω μία φορά με τον Στέφανο”.


Δείτε επίσης:




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα