Η οικογένεια Σεφερλή εύχεται “χρόνια πολλά” στον γιο τους μέσα από συγκινητικές φωτογραφίες

Η οικογένεια Σεφερλή εύχεται “χρόνια πολλά” στον γιο τους μέσα από συγκινητικές φωτογραφίες
Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά Panorama Press

Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής θέλησαν να ευχηθούν στο γιο τους, Χάρη για τα 16α γενέθλιά του, μέσα από αναρτήσεις στο Instagram.

Εορταστικό το κλίμα στο σπίτι της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή, καθώς ο μοναχογιός του ζευγαριού, Χάρης είχε τα γενέθλιά του την Πέμπτη 28 / 5 και οι δύο γονείς του θέλησαν να του ευχηθούν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια. Συνεργάζονται σχεδόν κάθε χρόνο στο θέατρο, ενώ τους έχουμε δει και στην παρουσίαση πρωινής ζώνης στην τηλεόραση. Το αγαπημένο ζευγάριο κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις μαζί με το γιο τους και φαίνεται πως οι τρεις τους είναι πολύ δεμένοι και δεν διστάζουν να το δηλώσουν δημόσια.

Μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram επέλεξε ο Μάρκος Σεφερλής για να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στον μοναχογιό του, ο οποίος έγινε 16 ετών. 

“16 χρόνια μετά! Η αγκαλιά ίδια! Η αγάπη μεγαλύτερη! Πολύχρονος αντράκι μου! Σε λατρεύω!”, έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Και η Έλενα Τσαβαλιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον νεαρό, Χάρη. Στο ίδιο κλίμα με τον σύζυγό της, έτσι κι αυτή, δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της.

“28 / 5 / 2004 Και σε μια στιγμή ο κόσμος όλος έγινε τόσο μικρός… μόνο εσύ. Χρόνια πολλά, αντράκι μου! Σε λατρεύω”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Έλενα Τσαβαλιά.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα