Ο Σάκης Ρουβάς επενδύει σε ενέργεια και βιολογικά προϊόντα

Ο Σάκης Ρουβάς επενδύει σε ενέργεια και βιολογικά προϊόντα

Ο Σάκης Ρουβάς επενδύει στην ενέργεια και τον αγροτικό τομέα. Συνομίλησε με ανθρώπους του πρωτογενή τομέα για την μονάδα παραγωγής Βιοαερίου και το υδροπονικό θερμοκήπιο που θα εγκαταστήσει στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου

Ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Σύμφωνα με το karditsapress,  το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρόν σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "Κέντια". Στην συγκεντρωση συμμετείχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι, που θα συνεργαστούν με την εταιρεία του Ρουβά, στους οποίους έγινε αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου απο στελέχη της εταιρείας.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στο κέντρο λίγο πριν τις 21.30. Ο ίδιος, εντυπωσίασε με την απλότητά του αλλά και με την μέγιστη επιμονή του να απαντηθεί καθε ερώτηση και απορία. Αμέσως μετά την ενημέρωση, μίλησε με τον κόσμο, δεν χάλασε... χατίρια για φωτογραφίες αφου όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν αυτοί που επιθυμούσαν να φωτογραφηθούν με τον Ρουβά. Χαμογελαστός και προσιτός, χωρίς κανένα απολύτως τουπέ, "κέρδισε" τον κόσμο που έδωσε το παρόν.

Ο Σάκης Ρουβάς επενδύει σε ενέργεια και βιολογικά προϊόντα

Μάλιστα, έκανε και ο ίδιος ανάρτηση στο facebook του

Νωρίτερα οι συνεργάτες του ανέλυσαν τον σχεδιασμό της εταιρείας. Οπως αναφέρθηκε, η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντα σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία " Ερρίκος". Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η μονάδα θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος κ. Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.

Επισημάνθηκε επίσης οτι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας. Να σημειωθεί επίσης πως στη συγκέντρωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωστής.

Λογικό ήταν ο κόσμος να ήθελε να ακούσει τον ίδιο τον επενδυτή, τον Σάκη Ρουβά τον οποίο υποδέχτηκε με ένα θερμό χειροκρότημα. Ο γνωστός καλλιτέχνης θέλοντας να δείξει το μεγάλο του ενδιαφέρον για το επιχειρηματικό σχέδιο είπε πως με την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το …πέμπτο παιδί. Τονίζοντας μάλιστα τη συχνότητα των επισκέψεών του στην περιοχή, απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Σοφάδων λέγοντας «μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;» Μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα.

Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας.

Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή.»

Αναφερόμενος δε στις συχνές επισκέψεις στην περιοχή δήλωσε:

Κατά έναν τρόπο αποφάσισα να γίνω… δευτεροδημότης. Μήπως πρέπει να φέρω και τα εκλογικά μου δικαιώματα.»

πηγή: karditsapress

SHARE:

24Media Network