Ο Stephen Fry κλείνει το Twitter του λόγω απειλών

Ο Stephen Fry κλείνει το Twitter του λόγω απειλών

Τι ανακοίνωσε μέσω του προφίλ του στο Twitter ο Stephen Fry. Γιατί αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό του

Ο Βρετανός ηθοποιός Stephen Fry, γνωστός για τα φιλελληνικά του αισθήματα, τα οποία εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία, ανακοίνωσε με ένα tweet του, πως θα κάνει ένα "διάλειμμα" από το Twitter, καθώς δέχεται απειλές και φοβάται.

Ο Fry ανακοίνωσε μέσω Twitter στους 7.840.000 followers του, ότι θα κλείσει το προφίλ του για τον Νοέμβριο, γιατί βρίσκεται σε γυρίσματα για την νέα του ταινία, σε ένα μέρος όπου όπως τον "συμβούλευσαν", πως το καλύτερο θα ήταν να μην "τουιτάρει".

Ευτυχώς γι'αυτούς, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή, μόνο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, που ο Fry σκέφτηκε να εγκαταλείψει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Το 2009, είχε πει πως στο Twitter κυκλοφορεί "πολλή επιθετικότητα και αγένεια".

Διαχρονική "φωνή" υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα

Σε πρόσφατο άρθρο του στον Βρετανικό Guardian ο διάσημος ηθοποιός έκρινε την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα "αναγκαία", χαρακτηρίζοντάς την ως "την καλύτερη δυνατή κίνηση που θα μπορούσε να γίνει, από την πλευρά της χώρας του, μέσα στην οικονομική αναταραχή που βιώνει η Ελλάδα".

"Η Ελληνική Δημοκρατία είναι σήμερα σε σπαραξικάρδια αναταραχή, Μια ταπεινωτική κρίση χρέους έχει φέρει την Ελλάδα στο χείλος της απόλυτης καταστροφής. Αυτό το υπερήφανο, όμορφο έθνος για το οποίο ο Βύρωνας θυσίασε τη ζωή του είναι σε μια κατάσταση σαν αυτή για την οποία ο ίδιος θρηνούσε  όταν οι Έλληνες ήταν υπό τον οθωμανικό ζυγό στις αρχές του 19ου αιώνα", έγραψε ο ηθοποιός.

Ο Stephen Fry θεωρεί την επιστροφή των Γλυπτών ως "μια πράξη φιλίας, εξιλέωσης και ως έκφραση της πίστης  στο λίκνο της δημοκρατίας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι γράφει ο απολαυστικός Βρετανός ηθοποιός Stephen Fry στο Twitter για τη χώρα μας. Δείτε φωτογραφίες που ανεβάζει

SHARE:

24Media Network