Ο Τζάστιν Μπίμπερ επισκέφθηκε φυλακή για να διαδώσει το Ευαγγέλιο

Ο Τζάστιν Μπίμπερ επισκέφθηκε φυλακή για να διαδώσει το Ευαγγέλιο
Τζάστιν Μπίμπερ Instagram

Επίσκεψη σε φυλακή του Καναδά έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ για να μοιραστεί την πίστη του με τον κόσμο. "Η οπτική μου για τον Θεό έχει αλλάξει από φόβο σε ΑΓΑΠΗ", έγραψε μετά.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μοιράζεται την πίστη του με τον κόσμο και πρόσφατα επισκέφθηκε φυλακή στο πλαίσιο αποστολής καλής θέλησης.

Σύμφωνα με το TMZ ο Καναδός superstar εντοπίστηκε να οδηγεί με προορισμό τη φυλακή της πολιτείας της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο από την αρμόδια για τα Σωφρονιστικά Καταστήματα Αρχή της Καλιφόρνια, ο προϊστάμενος της φυλακής έδωσε στον Τζάστιν Μπίμπερ την ευκαιρία για μια σύντομη επίσκεψη, συνοδευόμενο από τον πάστορά του, για να υποστηρίξει προγράμματα της φυλακής που βασίζονται στη θρησκευτική πίστη.

«Δεν είναι σαφές τι ακριβώς έκανε ο JB -τραγούδησε ή ανάγνωσε το ευαγγέλιο- αλλά τα πρωτόκολλα προστασίας από την COVID -19 ακολουθήθηκαν κατά γράμμα, και όλα πήγαν ομαλά» αναφέρει το TMZ.

Την ίδια μέρα της επίσκεψής του στη φυλακή, ο Τζάστιν Μπίμπερ με ανάρτηση στο Instagram, οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του μερικά λόγια για τη δύναμη της πίστης του.

«Η οπτική μου για τον Θεό έχει αλλάξει από φόβο σε ΑΓΑΠΗ», έγραψε. «Δεν είστε ποτέ πολύ μακριά από τον Θεό! Έχει εμμονή μαζί σας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα