Οι γυμνές φωτογραφίες των Jennifer Lawrence και Kate Upton εκθέματα σε γκαλερί

Οι γυμνές φωτογραφίες των Jennifer Lawrence και Kate Upton εκθέματα σε γκαλερί

Ο καλλιτέχνης XVALA θα χρησιμοποιήσει τις κλεμμένες φωτογραφίες στο project του με τίτλο "Fear Google"

Το σίριαλ της διαρροής των γυμνών φωτογραφιών celebrities με τη δημοσιοποίηση τους στο "Fappening" του κοινωνικού μέσου Reddit, δεν έχει τέλος.

Το νέο κεφάλαιο της ιστορίας, έχει τώρα "άρωμα" τέχνης.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence και της Kate Upton θα γίνουν εκθέματα σε γκαλερί. Για την ακρίβεια, ο καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο "XVALA" θα τις χρησιμοποιήσει στο project του με τίτλο "Fear Google", ένα μέρος της έκθεσής του "No Delete" που θα παρουσιαστεί στην γκαλερί Cory Allen Contemporary στο Σεντ Πέτεσμπουργκ της Φλόριντα, στις 30 Οκτωβρίου.

"Η λογική είναι απλή. Στην αρχή χρησιμοποιούμε το ίντερνετ εμείς σαν χρήστες. Και μετά μας "χρησιμοποιεί" εκείνο", δηλώνει ο καλλιτέχνης.

"Στην εποχή μας όλοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για όλους. Η ιδιωτική ζωή μας έχει γίνει δουλειά του άλλου", συμπληρώνει ο 44χρονος καλλιτέχνης.

Οι γυμνές φωτογραφίες των Jennifer Lawrence και Kate Upton εκθέματα σε γκαλερί

Ο ίδιος, εδώ και επτά χρόνια συγκεντρώνει φωτογραφίες των celebrities σε προσωπικές στιγμές τους από τη Google διερευνώντας την έννοια της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής στην ψηφιακή εποχή, και το πόσο διάτρητες αυτές οι έννοιες είναι στον κόσμο του διαδικτύου.

Η πρόθεση του καλλιτέχνη είναι τώρα να τυπώσει τις φωτογραφίες που διέρρευσαν σε καμβά, σε φυσικό μέγεθος και χωρίς καμία παρέμβαση στην εικόνα.

Οι γυμνές φωτογραφίες των Jennifer Lawrence και Kate Upton εκθέματα σε γκαλερί

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, θα εκτεθούν και παλαιότερες φωτογραφίες που ανέβηκαν τα τελευταία χρόνια στη Google και έκαναν διάσημες κυρίες, όπως είναι η Britney Spears και η Scarlett Johansson να τρέχουν στους δικηγόρους τους.

Θα εκτεθεί η φωτογραφία της  Spears με ξυρισμένο κεφάλι και οι γυμνές φωτογραφίες της Johansson, που διέρρευσαν από τον χάκερ Christopher Johansson, το 2012.

Και η επιτυχία της αμφιλεγόμενης έκθεσης, είναι διασφαλισμένη.

Οι γυμνές φωτογραφίες των Jennifer Lawrence και Kate Upton εκθέματα σε γκαλερί

Porn sites εναντίον Jennifer Lawrence

Η δημοσιοποίηση των προσωπικών φωτογραφιών  των celebrities ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, μετά από παραβίαση των λογαριασμών τους στο iCloud.

Η Jennifer Lawrence είναι μια από αυτούς, καθώς οι φωτογραφίες της βρίσκονται πλέον σε πορνογραφικά sites. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ,  η J-Law έχει ζητήσει μέσω των νομικών της εκπροσώπων το άμεσο κατέβασμα τους, χωρίς όμως να εχει ικανοποιηθεί το αίτημα της, διότι οι διαχειριστές των sites υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες δεν είναι selfies, άρα  ανήκουν  στο άτομο που τις έχει τραβήξει και όχι στην Jennifer Lawrence.

Η Apple ενισχύει την ασφάλεια του iCloud

Σε επιπλέον βήματα για να αποτρέψει την παραβίαση λογαριασμών από χάκερς στο iCloud θα προχωρήσει η Apple, μετά το σκάνδαλο με τις υποκλαπείσες φωτογραφίες διασήμων που συγκλόνισε το Χόλιγουντ, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ.

Σύμφωνα με τον Κουκ, η Apple θα ειδοποιεί με e-mail τους χρήστες όταν κάποιος επιχειρεί να αλλάξει τον κωδικό του λογαριασμό τους, να επαναφέρει το iCloud σε μία νέα συσκευή ή όταν μία συσκευή συνδέεται για πρώτη φορά με το λογαριασμό.

Ο Κουκ αναφέρει ακόμα ότι η Apple θα ενθαρρύνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν το σύστημα ταυτοποίησης δύο σημείων, ώστε για να συνδεθεί με το λογαριασμό του ένας χρήστης να απαιτείται, πέραν του κωδικού πρόσβασης, ένας ξεχωριστός τετραψήφιος κωδικός ή ένας άλλος κωδικός που δίνεται στο χρήστη την πρώτη φορά που εγγράφεται στην κάθε υπηρεσία. Η διαδικασία αυτή θα καθιστά πολύ πιο δύσκολη την παραβίαση προσωπικών δεδομένων από χάκερς.

(Με πληροφορίες από: Independent)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φάκελος γυμνές celebrities: Πώς η Kate Upton και άλλες διάσημες έπεσαν θύματα "ψαρέματος"

SHARE:

24Media Network