Οικονομάκου: Αποκλείεται να επανέλθω πλήρως στο 'Έλα στη θέση μου'

Οικονομάκου: Αποκλείεται να επανέλθω πλήρως στο 'Έλα στη θέση μου'

Ο ρόλος της μητέρας είναι ο σημαντικότερος της ζωής μου, τονίζει η Αθηνά Οικονομάκου που μιλά στο TV Έθνος για την εγκυμοσύνη, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα... όνειρα για το γαμήλιο πάρτι

Ευτυχισμένη δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου για το γεγονός της εγκυμοσύνης της, που πλέον δεν κρατά κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρωταγωνίστρια του "Έλα στη θέση μου" αναφέρει πως θα μειώσει τις ώρες που αφιερώνει στη δουλειά της. "Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα αφοσιωθώ στην οικογένεια και στο παιδί μου" σημειώνει σε συνέντευξή της στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξη, σκοπεύει να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω της εγκυμοσύνης, κοντά στις γιορτές, ενώ όπως εξηγεί το βλέπει δύσκολο να επανέλθει "full time" στη σειρά μετά τη γέννα. Για την ώρα, ο ρόλος της Φαίης προσαρμόζεται στα δεδομένα, αυτά δηλαδή της εγκυμοσύνης.

Πάντως, η Αθηνά Οικονομάκου δεν ονειρεύεται πατροπαράδοτο γάμο και από όλη την... υπόθεση εκείνο που λαχταρά είναι ένα πάρτι με τους φίλους της. "Τώρα για τον πολιτικό; Ίσως χρειαστεί να κάνω. Λόγω εγκυμοσύνης, θα δούμε..." αναφέρει χαρακτηριστικά.

ADVERTISING

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο TV Έθνος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Αθηνά Οικονομάκου βάζει 'φωτιά' στο Instagram

'Έλα στη θέση μου': Τι κοινό έχει η Ναταλία Δραγούμη με τον Σουλτς και την Κοζάνη;

'Έλα στη θέση μου'. Νέα κωμωδία από Δευτέρα στον Alpha

SHARE:

24Media Network