Οικονομόπουλος: “Μπορείς να είσαι άθεος, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός”

Οικονομόπουλος: “Μπορείς να είσαι άθεος, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός”
Νίκος Οικονομόπουλος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή για την πίστη, τους άθεους και τη θρησκεία, στο ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα για τη ζωή του.

Ντοκιμαντέρ έγινε η ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου και αναμένεται να προβληθεί από τον ANT1+ στις 31 Δεκεμβρίου, λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος.

Στο εν λόγω βιογραφικό ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσιάζεται για πρώτη φορά όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, ενώ μιλάει για την πίστη στον Θεό, στην οικογένεια, στο εαυτό του, στη μουσική και στους θαυμαστές του.

Απόσπασμα από το αφιέρωμα προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/12) στην εκπομπή “Happy Day”, με τον γνωστό τραγουδιστή να αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει. Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου: “θα βγω νικητής”».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλά για τη θρησκεία, ωστόσο, όπως ήταν λογικό, η φράση του για τους άθεους προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και αρκετά σχόλια.

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα