Όλη η αλήθεια για τον “χωρισμό” Κωνσταντίνου Αργύρου – Αλεξάνδρας Φωτοπούλου

Όλη η αλήθεια για τον “χωρισμό” Κωνσταντίνου Αργύρου – Αλεξάνδρας Φωτοπούλου
Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Φωτοπούλου ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Δεν χώρισαν τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Η αποκάλυψη του "Πρωινού" που βάζει τέλος στις φήμες.

Ολοένα και “φουντώνουν” οι φήμες που θέλουν τον διάσημο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και την σύντροφό του και μοντέλο, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, να έχουν τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο τραγουδιστής αναφέρθηκε on camera στον χωρισμό του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Ήταν απίστευτο στη ψυχολογία μου. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ αυτήν την ισορροπία”.

Ωστόσο, η Νάνσυ Παραδεισανού και η εκπομπή “Πρωινό” αποκάλυψαν πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, καθώς ο χωρισμός έγινε στο πρώτο lockdown, δηλαδή πέρυσι.

“Μίλησα με το πολύ στενό φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον. Ο Αργυρός αναφερόταν στην περασμένη καραντίνα. Ο Κωνσταντίνος είναι με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, είναι πάρα πολύ καλά. Θα κάνω μία αποκάλυψη. Ότι υπήρξε κι άλλος χωρισμός του Αργυρού με την ίδια κοπέλα γύρω στις γιορτές, κοντά στον Δεκέμβριο, και τα ξαναβρήκανε. Τώρα είναι πάρα πολύ καλά και κυκλοφορούν μαζί”, δήλωσε η δημοσιογράφος.

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια και γνωρίστηκε στα γυρίσματα του video clip “Σε έχω ξεπεράσει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα